Vonat Waldkraiburg - Wiesbaden árak 15 642,01 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
15 642,01 Ft

Waldkraiburg – Wiesbaden, vonat

A Waldkraiburg és Wiesbaden közötti út a vonat által 367,1 km és 5 ó és 37 p. Naponta 68 kapcsolat van, az első indulás 0:23, az utolsó pedig 22:53. A Waldkraiburg-ről a Wiesbaden-re a vonat-val már 15 642,01 Ft vagy 66 605,97 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 15 642,01 Ft.

Legalacsonyabb ár15 642,01 Ft
Utazás időtartama5 ó és 37 p
Napi csatlakozás68
Legalacsonyabb ár15 642,01 Ft
Legmagasabb ár66 605,97 Ft
Első indulás0:23
Utolsó indulás22:53
Távolság367,1 km
IndulásWaldkraiburg
ÉrkezésWiesbaden
FuvarozókDeutsche Bahn, EuroCityTöbb

A legjobb ajánlatokat a vonat Waldkraiburg Wiesbaden a virail.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mennyibe kerülnek a olcsó vonatjegyet Waldkraiburg Wiesbaden?

Részére előzetes bejelentkezéssel, megtalálja az olcsó vonatjegyet Waldkraiburg Wiesbaden származó 15 642,01 Ft. Azonban vonatjegyet erre útvonal költsége átlagosan mintegy 30 621,50 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Waldkraiburg Wiesbaden?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Waldkraiburg Wiesbaden által kínált .

Meddig fog ez elviszi a Waldkraiburg Wiesbaden vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Az első vonat Wiesbaden órakor indul 0:23, míg az utolsó a 22:53. Ahhoz, hogy a Waldkraiburg Wiesbaden vonattal, akkor meg kell 5 ó és 37 p. Az első vonat Wiesbaden órakor indul 0:23, míg az utolsó a 22:53. Átlagban az utazás időtartama 5 ó és 37 p, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Wiesbaden a 3 ó és 40 p.

Melyik állomás nem a vonatok Wiesbaden indulnak?

A vonatok Wiesbaden indulnak Post, Waldkraiburg és érkezik Wiesbaden East,Auringen-Medenbach Bahnhof, Wiesbaden,Wielandstraße, Wiesbaden.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése
Olcsó vonat jegyek Waldkraiburg és Wiesbaden között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Waldkraiburg és Wiesbaden között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Waldkraiburg és Wiesbaden közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Waldkraiburg-ről Wiesbaden-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Waldkraiburg és Wiesbaden között

A legolcsóbb Waldkraiburg - Wiesbaden vonatjegyek 7 570,11 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 10 578,29 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 15 994,84 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Wiesbaden-be

Ha vonattal utazik ide: Wiesbaden, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Deutsche Bahn a német nemzeti vasúttársaság, amelynek központja Berlinben (Németország) található, és amely kiterjedt vasúthálózatot üzemeltet Németország egész területén, beleértve a nagysebességű intercity vonatokat (ICE), a regionális vonatokat és a helyi elővárosi vonatokat.

Az Eurocity (EC) vonatokat kifejezetten rövid és távolsági utazásokra tervezték, és a kiterjedt nemzetközi vonatszolgáltatás részeként kötik össze Európa különböző országainak nagyvárosait. Az Eurocity (EC) vonatokat számos nemzeti vasúttársaság üzemelteti Európa-szerte, köztük a Deutsche Bahn (Németország), SNCF (Franciaország), Trenitalia (Olaszország), SBB (Svájc) és ÖBB (Ausztria). Az Eurocity (EC) szolgáltatás rendszeres menetrendeket és kényelmes kapcsolatokat kínál olyan kiemelkedő városok között, mint Párizs, Berlin, Milánó és Bécs.

A HLB Hessenbahn egy német vasúttársaság, amely regionális személyvonatokat üzemeltet Hessen tartományban. A céget 2005-ben alapították, és a HLB Basis AG leányvállalata. A HLB Hessenbahn több vonalon üzemel a régióban, köztük a Frankfurt-Königstein Vasúton, a Taunus Vasúton és a Main-Lahn Vasúton. A cég üzemelteti a Frankfurt Airport Expresst is, amely közvetlen összeköttetést biztosít a frankfurti repülőtér és a régió több városa között. A HLB Hessenbahn elkötelezett amellett, hogy biztonságos, megbízható és környezetbarát szállítási szolgáltatásokat nyújtson utasainak.

Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) által üzemeltetett ÖBB Nightjet éjszakai vonatozást kínál Európa nagyvárosai között, kényelmes és kényelmes utat biztosítva az éjszakai utazáshoz. A Nightjet vonatok hálófülkékkel, heverőkkel és ülésekkel vannak felszerelve, így az utasok kényelmesen és kényelmesen utazhatnak hosszú utakat alvás közben. A szolgáltatás Ausztria egész területén fut, és kiterjed a szomszédos országokra, például Németországra, Svájcra, Olaszországra és a Cseh Köztársaságra.

Az Express InterCity egyfajta vonatszolgáltatás, amely a világ számos országában működik. Úgy tervezték, hogy gyors és hatékony közlekedést biztosítson a nagyobb városok között, korlátozott megállókkal az út mentén. Az Express InterCity vonatok általában olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a kényelmes ülések, a légkondicionálás, valamint a fedélzeti étel- és italszolgáltatás. Első osztályú vagy üzleti osztályú ülőalkalmatosságokkal is rendelkezhetnek az utasok számára, akik extra kényelemre és kényelemre vágynak. Az Express InterCity vonatok gyakran népszerű választás az üzleti utazók, turisták és ingázók számára, akiknek gyorsan és kényelmesen kell utazniuk a városok között.

A Regional Express (Rex) egy ausztrál légitársaság, amely menetrend szerinti regionális járatokat üzemeltet több mint 60 célállomásra Ausztráliában. A légitársaságot 2002-ben alapították, és az új-dél-walesi Mascotban található. A Rex több mint 60 repülőgépből álló flottát üzemeltet, köztük Saab 340-es turbólégcsavarokat és Boeing 737-800NG repülőgépeket. A légitársaság fő célja a megfizethető légi utazás biztosítása a regionális közösségek számára, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra, a megbízhatóságra és az ügyfélszolgálatra. A Rex törzsutas programot is kínál, a Rex Business Flyert, és partnerkapcsolatokat ápol más légitársaságokkal, mint például a Qantas és a Virgin Australia.

A Regionalbahn egyfajta vasúti szolgáltatás Németországban, amely regionális útvonalakon közlekedik, és összeköti a kisebb városokat a nagyobbakkal. Ezek a vonatok általában lassabbak, mint a helyközi vonatok, de többet állnak meg és megfizethetőbbek. A Regionalbahn vonatokat különböző társaságok, köztük a Deutsche Bahn üzemeltetik, és egy- és többnapos jegyeket kínálnak. A vonatokat gyakran használják ingázók és turisták, akik szeretnék felfedezni a vidéket és a kisebb városokat.

Jegytípusok és lehetőségek Waldkraiburg-től Wiesbaden-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a EuroCity, Nightjet és DB - InterCity Express (ICE) által biztosított lehetőségeket, ha Waldkraiburg-ről Wiesbaden-re utazik.

Second Class

A Deutsche Bahn Eurocity vonataival a másodosztályú jegy garantálja a megfizethetőbb utazást. Utazása során hozzáférhet olyan alapvető szolgáltatásokhoz, mint az elektromos aljzatok, a légkondicionálás és a bárkocsi.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Ha szeretné utazási élményét egy csendesebb helyen emelni olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az állítható ülések, a nagyobb lábtér, a catering szolgáltatás és az ülésválasztás, akkor a Deutsche Bahn Eurocity vonatain választhatja az első osztályú jegyeket.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Sleeper cabin

Ezek a legkényelmesebb Nightjet jegyek, amelyek egy-, két- vagy háromágyas rekeszekkel, takarókkal és párnákkal rendelkeznek a jó éjszakai alvás érdekében.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Seated carriage

Ezek a jegyek ideálisak a napközbeni rövidebb utakra, kényelmes ülésekkel a légkondicionált kocsikban.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Couchette

Ezek a jegyek megfizethetőbb lehetőséget kínálnak az éjszakai utazáshoz, emeletes ágyakkal a közös rekeszekben, amelyek akár 6 utas befogadására is alkalmasak.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

A Deutshce Bahn második osztálya kényelmes utazást biztosít normál ülőgarnitúrával, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorral és. A másodosztályú utasok ételt és italt vásárolhatnak a bár/bisztró kocsiból vagy az étteremkocsiból.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Deutsche Bahn első osztályú utazása luxus élményt nyújt kényelmes ülésekkel és számos kényelmi szolgáltatással, mint például a tágas ülőhelyek személyre szabott kiszolgálással és az exkluzív lounge hozzáférés a nagyobb állomásokon. Az első osztályú utasok rendeléseiket a helyükre szállíthatják, de aki nem szeretne várakozni, az étteremkocsiban is étkezhet, vagy a bár/bisztró kocsijából vásárolhat ételt és italt.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn fokozatosan ingyenes Wi-Fi-vel bővíti EC vonatait.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB EC vonatai a közelmúltban frissített, konnektorokkal felszerelt kocsikat tartalmaznak.
luggage Poggyász open icon close icon
A DB Eurocity vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász hozható. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Mobilitási Szolgálat segít a beszállásban, a kiszállásban és a vonatok átszállásában. Ezenkívül a személyzet készen áll bármilyen kérdés megválaszolására vagy támogatásra a zökkenőmentes utazás érdekében.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az EC vonatokon vacsorázzon a fedélzeti étteremben, vagy fogyasszon egyet a bisztróból. Az első osztályú utasok ingyenes étkezést kapnak a helyükön. A DB változatos, helyi eredetű étkezési lehetőségeket kínál, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A DB EC vonatai már modernizált, légkondicionált kocsikkal büszkélkedhetnek.
wifi WiFi open icon close icon
A Wifi szolgáltatás jelenleg nem érhető el a Nightheten.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Az ÖBB Nightjeteken privát rekeszek állnak rendelkezésre. A heverős autókban 1-6 fő (1-3 felnőtt; max. 5 gyermek 14 éves korig) utazhat alacsony fix áron. Sőt, mindenki kényelmét szolgálja, este 22:00 és 8:00 óra között nyugalmi idő van bevezetve. Ebben az időszakban a háló- és a heverőrészekben a fő lámpákat ki kell kapcsolni.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A szabványos aljzatokon kívül az új Nightjet USB-töltővel és induktív töltőállomásokkal is rendelkezik.
luggage Poggyász open icon close icon
Ha ÖBB Nightjet vonaton utazik, csak egy bőröndöt és egy kézipoggyászt adhat fel. Győződjön meg arról, hogy a poggyászát úgy tárolja, hogy az ne okozzon kényelmetlenséget és ne akadályozza másokat. Ne feledje a poggyászmegőrzésre vonatkozó irányelveket: A könnyen elhelyezhető tárgyakat a felső állványokba kell helyezni, míg a nagyobb csomagokat az ülés alá vagy a kijelölt csomagtartókban kell elhelyezni. Mindenki biztonsága érdekében mindig tartsa szabadon az átjárókat, ajtókat és menekülési útvonalakat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Egyes útvonalakon kerekesszék-barát rekeszekkel és közeli mellékhelyiségekkel rendelkező autóbuszok közlekednek, amelyeken egy kerekesszékes utas és egy kísérő is elfér.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A nappali busszal utazók harapnivalókat és italokat vásárolhatnak a fedélzeti személyzettől. A kanapéjegyesek ásványvizet és bécsi reggelit kapnak. A hálófülke utasai üdvözlőitalt, esti harapnivalót, ásványvizet és személyre szabott reggelit fogyaszthatnak. A Nightjet étkezésekre vonatkozó speciális étrendi kéréseket legalább 72 órával az indulás előtt e-mailben kell elküldeni.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A háló-, kanapé- és ülőkocsik minden rekeszében egyedi légkondicionáló vezérlők találhatók.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Németországot, Ausztriát és Svájcot összekötő Nightjet-eken a kerékpárokat meghatározott jeggyel és előjegyzéssel várják. Az ÖBB Nightjet olyan tárgyakat is engedélyez, mint a babakocsik és hangszerek. Használja az ÖBB szolgáltatást kerékpárszállításhoz Ausztrián belül. Az összecsukható kerékpárok ingyenesek, ha 110 cm x 80 cm x 40 cm-esek. Győződjön meg arról, hogy az e-bike akkumulátorai fel vannak töltve, és vegye figyelembe, hogy a kerékpárok nem tartózkodhatnak a buszokon a vasúti fennakadások idején.
wifi WiFi open icon close icon
Az ICE vonatokon ingyenes Wi-Fi-t élvezhet, és hozzáférhet az ICE portálhoz filmek, tévéműsorok, hangoskönyvek, játékok és olvasnivalók számára.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Keresse a nyugalmat az ICE Frankfurton a 21-es (másodosztályú) és a 28/29-es (első osztályú) edzőben. Az ICE 104/105 Baselen Coach 31 (második osztály) és Coach 38/39 (első osztály).
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Legyen feltöltve, ha a vonaton minden két üléshez rendelkezésre áll egy konnektor.
luggage Poggyász open icon close icon
Az ICE-vonatokra korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Ha segítségre van szüksége a felszálláshoz, a vonatváltáshoz vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, forduljon a DB mobilitási szolgáltatásához. A személyzet mindig készen áll a segítségére és a gördülékeny utazás biztosítására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az ICE-vel választhat a teljes menü közül a fedélzeti étteremben vagy a gyors harapnivalók közül a bisztróban. Az első osztályú utasok számára az ingyenes ételeket és italokat közvetlenül az ülésen szolgálják fel. A DB változatos, negyedévente frissített menüje helyi és vegetáriánus/vegán ételeket tartalmaz.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Az ICE vonatok nemcsak légkondicionálást kínálnak, hanem környezetbarát rendszerekkel is újítanak, amelyek természetes hűtőközegekkel hűtenek és fűtenek.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Deutsche Bahn vonatain ügyeljen arra, hogy szétszerelve, szorosan be van-e csomagolva egy olyan tokba vagy fedőbe, amelyen fel van tüntetve a neve, és ingyen felviheti a fedélzetre. Egy normál és egy kézipoggyászt is bevihetsz. Csak győződjön meg arról, hogy kerékpárja ne álljon útjában más utazóknak, és ne zárja el a folyosókat. Megjegyzés: Speciális kerékpárok nem engedélyezettek, de ha Ön nemzetközi utazó, akkor nem kell aggódnia a csúcsidőszaki korlátozások miatt.
Szolgáltatások a Deutsche Bahn, EuroCity, DB - Regionalbahn fedélzeten Waldkraiburg és Wiesbaden között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Waldkraiburg és Wiesbaden között a train-vel.
Felszerelés Deutsche Bahn EuroCity DB - Regionalbahn HLB Hessenbahn DB - Regional Express Nightjet DB - InterCity Express (ICE) Bayerische Regiobahn
quiet_zone Csendes zóna check check check check check check check check
wifi WiFi check check check check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check check check check
luggage Poggyász check check check cross cross check check cross
accessibility Megközelíthetőség check check check check check check check check
food_and_drink Étel és ital check check check check check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check check check check check check
bicycle Kerékpár check check check check check check check check
sleeper_couchette Alvó check check check check check check check check

Waldkraiburg – Wiesbaden CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
25.7kg
Busz
27.53kg
Járat
73.42kg
Autó
58.74kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Waldkraiburg és a Wiesbaden között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Waldkraiburg és Wiesbaden között 25.7kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Waldkraiburg és Wiesbaden között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Waldkraiburg és Wiesbaden között, 47.72 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.83 kg-ot a busszal és 33.04 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Waldkraiburg és Wiesbaden között?
A vonat jegy Waldkraiburg és Wiesbaden között 30 621,50 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 15 642,01 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Waldkraiburg és Wiesbaden között?
A Waldkraiburg és Wiesbaden közötti legolcsóbb jegy a 15 642,01 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Waldkraiburg és Wiesbaden vonat között?
A Waldkraiburg - Wiesbaden a 367,1 km.
Mennyi ideig tart a Waldkraiburg és Wiesbaden közötti vonat?
A Waldkraiburg-től Wiesbaden-ig átlagosan 5 ó és 37 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 40 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Waldkraiburg-tól a Wiesbaden-ig?
A Waldkraiburg - Wiesbaden 8 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Deutsche Bahn, EuroCity, Alex - Die Landerbahn, DB - Regionalbahn, HLB Hessenbahn, DB - Regional Express, Nightjet, DB - InterCity Express (ICE), Bayerische Regiobahn szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Waldkraiburg-ról Wiesbaden-re?
A Waldkraiburg és Wiesbaden között átlagosan napi 68 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Waldkraiburg és Wiesbaden között?
A legkorábbi vonat Waldkraiburg és Wiesbaden között ekkor indul: 0:23. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Waldkraiburg és Wiesbaden között?
A legújabb vonat Waldkraiburg és Wiesbaden között a 22:53 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Waldkraiburg és Wiesbaden között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 15 642,01 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Waldkraiburg és Wiesbaden között?
Átlagosan 4 van a Waldkraiburg-től a Wiesbaden-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Waldkraiburg és vonat Wiesbaden között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Waldkraiburg és Wiesbaden között 3 ó és 40 p.
Van közvetlen vonat a Waldkraiburg-tól a Wiesbaden-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Waldkraiburg és a Wiesbaden között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Waldkraiburg-Wiesbaden és vonat között?
A vonat út a Waldkraiburg-től a Wiesbaden-ig 25.7kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Waldkraiburg címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Waldkraiburg-tól

Nemzetközi útvonalak Waldkraiburg-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Waldkraiburg címről

Főbb útvonalak ide: Wiesbaden

Egyéb népszerű útvonalak