Vonat Zágráb - Gaggenau árak 27 010,90 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
27 010,90 Ft

Zágráb – Gaggenau, vonat

A Zágráb és Gaggenau közötti út a vonat által 665,45 km és 15 ó és 37 p. Naponta 14 kapcsolat van, az első indulás 5:15, az utolsó pedig 19:38. A Zágráb-ről a Gaggenau-re a vonat-val már 27 010,90 Ft vagy 34 851,50 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 27 010,90 Ft.

Legalacsonyabb ár27 010,90 Ft
Utazás időtartama15 ó és 37 p
Napi csatlakozás14
Legalacsonyabb ár27 010,90 Ft
Legmagasabb ár34 851,50 Ft
Első indulás5:15
Utolsó indulás19:38
Távolság665,45 km
IndulásZágráb
ÉrkezésGaggenau
FuvarozókGo-Ahead Baden-Württemberg, EuroCityTöbb

Vonat Jegyek Zagreb és Gaggenau között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Zágráb Gaggenau.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Zágráb Gaggenau a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerülnek a olcsó vonatjegyet Zágráb Gaggenau?

Átlagban, a vonat jegyeket Zágráb Gaggenau költség 30 931,20 Ft, de ha lehet előre lefoglalni, vagy válasszon kevésbé népszerű napját és időpontját, meg tudná találni olcsó vonatjegyet 27 010,90 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Zágráb Gaggenau?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén szolgáló vasúti útvonal Zágráb - Gaggenau.

Meddig fog ez elviszi a Zágráb Gaggenau vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Az első vonat Gaggenau órakor indul 5:15, míg az utolsó a 19:38. Ahhoz, hogy a Zágráb Gaggenau vonattal, akkor meg kell 15 ó és 37 p. Az első vonat Gaggenau órakor indul 5:15, míg az utolsó a 19:38. Átlagban az utazás időtartama 15 ó és 37 p, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Gaggenau a 13 ó és 30 p.

Melyik állomás nem a vonatok Gaggenau indulnak?

A vonatok Gaggenau y hagyja Zágráb Gajnice,Remetinac,Zagreb Glavni kolodvor,ZAGREB,Zagreb Zapadni kolodvor és érkezik a Ottenau Marxstraße, Gaggenau,Bad Rotenfels Schloss,Heil, Gaggenau.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Zagreb és Gaggenau között

Olcsó vonat jegyek Zágráb és Gaggenau között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Zágráb és Gaggenau között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Zágráb és Gaggenau közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Zágráb-ről Gaggenau-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Zagreb és Gaggenau közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Zágráb és Gaggenau között

A legolcsóbb Zágráb - Gaggenau vonatjegyek 24 447,02 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 28 797,58 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 36 423,55 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Gaggenau-be

Ha vonattal utazik ide: Gaggenau, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurocity (EC) vonatokat kifejezetten rövid és távolsági utazásokra tervezték, és a kiterjedt nemzetközi vonatszolgáltatás részeként kötik össze Európa különböző országainak nagyvárosait. Az Eurocity (EC) vonatokat számos nemzeti vasúttársaság üzemelteti Európa-szerte, köztük a Deutsche Bahn (Németország), SNCF (Franciaország), Trenitalia (Olaszország), SBB (Svájc) és ÖBB (Ausztria). Az Eurocity (EC) szolgáltatás rendszeres menetrendeket és kényelmes kapcsolatokat kínál olyan kiemelkedő városok között, mint Párizs, Berlin, Milánó és Bécs.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

A Regional Express (Rex) egy ausztrál légitársaság, amely menetrend szerinti regionális járatokat üzemeltet több mint 60 célállomásra Ausztráliában. A légitársaságot 2002-ben alapították, és az új-dél-walesi Mascotban található. A Rex több mint 60 repülőgépből álló flottát üzemeltet, köztük Saab 340-es turbólégcsavarokat és Boeing 737-800NG repülőgépeket. A légitársaság fő célja a megfizethető légi utazás biztosítása a regionális közösségek számára, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra, a megbízhatóságra és az ügyfélszolgálatra. A Rex törzsutas programot is kínál, a Rex Business Flyert, és partnerkapcsolatokat ápol más légitársaságokkal, mint például a Qantas és a Virgin Australia.

A Regionalbahn egyfajta vasúti szolgáltatás Németországban, amely regionális útvonalakon közlekedik, és összeköti a kisebb városokat a nagyobbakkal. Ezek a vonatok általában lassabbak, mint a helyközi vonatok, de többet állnak meg és megfizethetőbbek. A Regionalbahn vonatokat különböző társaságok, köztük a Deutsche Bahn üzemeltetik, és egy- és többnapos jegyeket kínálnak. A vonatokat gyakran használják ingázók és turisták, akik szeretnék felfedezni a vidéket és a kisebb városokat.

Bár nem olyan gyorsak, mint a nagysebességű ICE vonatok, a Deutsche Bahn InterCity vonatai akár 200 km/órás sebességgel is büszkélkedhetnek, tágas kocsikat és étkezési lehetőségeket kínálva. Ezek a vonatok számos német útvonalon, például Köln-Hamburg között közlekednek, és nemzetközi célállomásokra is eljutnak, köztük Amszterdamba és Luxemburgba. Egyes útvonalakon kétszintes vonatok is közlekednek.

Jegytípusok és lehetőségek Zágráb-től Gaggenau-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a EuroCity, TGV inOui és DB - Intercity által biztosított lehetőségeket, ha Zágráb-ről Gaggenau-re utazik.

Second Class

A Deutsche Bahn Eurocity vonataival a másodosztályú jegy garantálja a megfizethetőbb utazást. Utazása során hozzáférhet olyan alapvető szolgáltatásokhoz, mint az elektromos aljzatok, a légkondicionálás és a bárkocsi.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Ha szeretné utazási élményét egy csendesebb helyen emelni olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az állítható ülések, a nagyobb lábtér, a catering szolgáltatás és az ülésválasztás, akkor a Deutsche Bahn Eurocity vonatain választhatja az első osztályú jegyeket.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn fokozatosan ingyenes Wi-Fi-vel bővíti EC vonatait.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB EC vonatai a közelmúltban frissített, konnektorokkal felszerelt kocsikat tartalmaznak.
luggage Poggyász open icon close icon
A DB Eurocity vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász hozható. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Mobilitási Szolgálat segít a beszállásban, a kiszállásban és a vonatok átszállásában. Ezenkívül a személyzet készen áll bármilyen kérdés megválaszolására vagy támogatásra a zökkenőmentes utazás érdekében.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az EC vonatokon vacsorázzon a fedélzeti étteremben, vagy fogyasszon egyet a bisztróból. Az első osztályú utasok ingyenes étkezést kapnak a helyükön. A DB változatos, helyi eredetű étkezési lehetőségeket kínál, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A DB EC vonatai már modernizált, légkondicionált kocsikkal büszkélkedhetnek.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A helyközi vonatoknak légkondicionált szakaszai vannak.
wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn ingyenes WiFi-t vezet be az IC vonataira, és néhányan már kínálják a szolgáltatást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB IC vonatokon mindkét osztályban minden ülés rendelkezik elektromos csatlakozóaljzattal.
luggage Poggyász open icon close icon
Az IC vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Deutsche Bahn Mobilitási Szolgálata segítséget nyújt a beszálláshoz, a kiszálláshoz és a vonattranszferhez. A személyzet készséggel válaszol kérdésekre és gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A DB IC vonatokon van egy étterem, ahol étkezhet, vagy egy bisztró harapnivalókért. Ehet a bisztróban vagy a helyén. Az első osztályú utasok ingyenes ételt kapnak a helyükön. A menü változik, de mindig tartalmaz helyi ételeket, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az IC vonatokhoz jegy és foglalás szükséges a kerékpárokhoz, amely tartalmazza a foglalási költséget is. A kerékpárokat általában másodosztályú kocsikban tárolják, bár az ülése máshol is lehet.
Szolgáltatások a EuroCity, DB - Regionalbahn, TGV inOui fedélzeten Zágráb és Gaggenau között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Zágráb és Gaggenau között a train-vel.
Felszerelés EuroCity DB - Regionalbahn TGV inOui DB - Intercity DB - Regional Express EuroNight
quiet_zone Csendes zóna check check check cross check check
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check check
luggage Poggyász check check check check cross cross
accessibility Megközelíthetőség check check check cross check check
food_and_drink Étel és ital check check check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check cross check check
bicycle Kerékpár check check check cross check check
sleeper_couchette Alvó check check check cross check check

Zágráb – Gaggenau CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
46.58kg
Busz
49.91kg
Járat
133.09kg
Autó
106.47kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Zágráb és a Gaggenau között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Zágráb és Gaggenau között 46.58kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Zágráb és Gaggenau között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Zágráb és Gaggenau között, 86.51 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 3.33 kg-ot a busszal és 59.89 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Zágráb és Gaggenau között?
A vonat jegy Zágráb és Gaggenau között 30 931,20 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 27 010,90 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Zágráb és Gaggenau között?
A Zágráb és Gaggenau közötti legolcsóbb jegy a 27 010,90 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Zágráb és Gaggenau vonat között?
A Zágráb - Gaggenau a 665,45 km.
Mennyi ideig tart a Zágráb és Gaggenau közötti vonat?
A Zágráb-től Gaggenau-ig átlagosan 15 ó és 37 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 13 ó és 30 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Zágráb-tól a Gaggenau-ig?
A Zágráb - Gaggenau 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Go-Ahead Baden-Württemberg, EuroCity, DB - Regionalbahn, TGV inOui, DB - Intercity, DB - Regional Express, EuroNight szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Zágráb-ról Gaggenau-re?
A Zágráb és Gaggenau között átlagosan napi 14 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Zágráb és Gaggenau között?
A legkorábbi vonat Zágráb és Gaggenau között ekkor indul: 5:15. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Zágráb és Gaggenau között?
A legújabb vonat Zágráb és Gaggenau között a 19:38 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Zágráb és Gaggenau között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 27 010,90 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Zágráb és vonat Gaggenau között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Zágráb és Gaggenau között 13 ó és 30 p.
Van közvetlen vonat a Zágráb-tól a Gaggenau-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Zágráb és a Gaggenau között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Zágráb-Gaggenau és vonat között?
A vonat út a Zágráb-től a Gaggenau-ig 46.58kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Zágráb címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Zágráb-tól

Nemzetközi útvonalak Zágráb-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Zágráb címről

Főbb útvonalak ide: Gaggenau

Egyéb népszerű útvonalak