Vonat Montreux-Vieux - Lyon árak 20 777,61 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
20 777,61 Ft

Montreux-Vieux – Lyon, vonat

A Montreux-Vieux és Lyon közötti út a vonat által 266,51 km és 5 ó és 5 p. Naponta 6 kapcsolat van, az első indulás 5:21, az utolsó pedig 18:19. A Montreux-Vieux-ről a Lyon-re a vonat-val már 20 777,61 Ft vagy 38 340,58 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 20 777,61 Ft.

Legalacsonyabb ár20 777,61 Ft
Utazás időtartama5 ó és 5 p
Napi csatlakozás6
Legalacsonyabb ár20 777,61 Ft
Legmagasabb ár38 340,58 Ft
Első indulás5:21
Utolsó indulás18:19
Távolság266,51 km
IndulásMontreux-Vieux
ÉrkezésLyon
FuvarozókTGV Lyria, TERTöbb

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Montreux-Vieux Lyon.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mi az ára a vonatjegyet Montreux-Vieux Lyon?

Részére előzetes bejelentkezéssel, megtalálja az olcsó vonatjegyet Montreux-Vieux Lyon származó 20 777,61 Ft. Azonban vonatjegyet erre útvonal költsége átlagosan mintegy 29 257,23 Ft.

Mely cégek elviszi a Montreux-Vieux Lyon vonattal?

Között minden partnerünk, akkor is megtalálja , amely a vasúti összeköttetések között Montreux-Vieux és Lyon.

Meddig fog ez elviszi a Montreux-Vieux Lyon vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Ez elviszi 5 ó és 5 p elérni Lyon. A legkorábbi vonat elhagyja Montreux-Vieux át 5:21, míg az utolsó levelek 18:19. A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Lyon a 3 ó és 40 p, de átlagosan tart 5 ó és 5 p. Az első vonat élén Lyon van 5:21, míg az utolsó levelek Montreux-Vieux át 18:19.

Mely állomás lehet vonattal Lyon és hol lesz érkezik?

Akkor vonattal Lyon a Montreux Vieux, ami érkezik Lyon Saint-Paul,Lyon, Perrache,Lyon - Part-Dieu,Lyon - Vaise.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése
Olcsó vonat jegyek Montreux-Vieux és Lyon között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Montreux-Vieux és Lyon között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Montreux-Vieux és Lyon közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Montreux-Vieux-ről Lyon-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Montreux-Vieux és Lyon között

A legolcsóbb Montreux-Vieux - Lyon vonatjegyek 8 342,41 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 10 756,99 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 13 164,38 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Lyon-be

Ha vonattal utazik ide: Lyon, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az SNCF, a francia nemzeti vasúttársaság a TER-t, átfogó regionális vonatszolgáltatást kínál. A TER (Transport Express Régional) vonatok városokat és falvakat kötnek össze Franciaország régióiban, helyi közlekedést kínálva az ingázók és a turisták számára, miközben felfedezik a regionális kultúrát, tájat és látnivalókat a regionális útvonalak hatalmas hálózatán keresztül. A TER vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok, de megfizethetőbb és kényelmesebb alternatívát kínálnak a régiókon belüli rövidebb utazásokhoz.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

A TGV Lyria egy nagysebességű vonatjárat, amely Franciaország és Svájc között közlekedik. Ez a francia nemzeti vasúttársaság, az SNCF és az SBB, a svájci nemzeti vasúttársaság közös vállalkozása. A TGV Lyria vonatok több útvonalon közlekednek Franciaország és Svájc nagyvárosai között, köztük Párizs, Genf, Zürich, Bázel és Bern között. A vonatok nagy sebességükről ismertek, egyes útvonalakon akár 320 km/h (200 mph) sebességet is elérhetnek, így Európa egyik leggyorsabb vonata.

Jegytípusok és lehetőségek Montreux-Vieux-től Lyon-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a TER, TGV inOui és TGV Lyria által biztosított lehetőségeket, ha Montreux-Vieux-ről Lyon-re utazik.

Standard

A TER vonatjegyek fix "Normál tarifa" árúak, és egyetlen utazásra érvényesek a peronbélyegző automatákban történő érvényesítést követő nap éjfélig. Egyes régiók csúcsidőn kívüli kedvezményeket kínálhatnak.
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A STANDARD jegy megfizethető 2. osztályú utazási élményt biztosít három csere- és visszatérítési rugalmassággal – teljes, részleges és rugalmasság nélkül – minden Franciaország–Svájc nemzetközi útvonalon.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard 1ère

A STANDARD 1ÈRE jegy ár-érték arányú első osztályú utazást biztosít rugalmassággal és hozzáféréssel az összes vonathoz, amely minden Franciaország és Svájc közötti nemzetközi útvonalon elérhető.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business 1ère

A BUSINESS 1ÈRE olyan utasokat szolgál ki, akik luxus utazási élményre vágynak, rugalmassággal, személyre szabott kényelmi szolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal, és meghatározott útvonalakon elérhető hétköznapokon és meghatározott időpontokban vasárnaponként.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modern TER vonatok konnektorokkal vannak felszerelve.
wifi WiFi open icon close icon
A TER vonatokon jelenleg nincs WiFi szolgáltatás.
luggage Poggyász open icon close icon
A TER vonatokon nincs korlátozás a poggyász méretére vonatkozóan, amennyiben azok az Ön személyes kezelési képességén belül vannak, és elférnek a kijelölt poggyászterületeken.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az Accès TER speciális segítséget kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TER vonatok nem biztosítanak fedélzeti étkezést; fontolja meg, hogy hozza magával frissítőjét.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TER vonatokon ingyenes a kerékpározás, egyszerűen akassza fel vagy tárolja a kijelölt helyen érkezési sorrendben, foglalás nem lehetséges.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
wifi WiFi open icon close icon
Csatlakozzon a _WIFI_LYRIA-hoz az ingyenes WiFi-hez, és a böngészőn keresztül érje el a TGV Lyria portált.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A TGV Lyria BUSINESS 1ERE exkluzív csendes autója, tökéletes koncentrált munkához vagy kikapcsolódáshoz.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Mindkét osztályban minden ülés rendelkezik 2 érintkezős, 230 V-os konnektorral laptopokhoz és mobilokhoz.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV Lyria vonatokra könnyen szállítható és a kijelölt helyeken szépen elférő kézipoggyászt vihetsz magaddal. Ez biztosítja, hogy mindenki számára legyen hely a holmijának, és élvezze a sima utazást
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az 1-es vagy 11-es első osztályú kocsik 2 üléssel rendelkeznek mozgáskorlátozott utasok számára. Foglalja le előre ezeket a helyeket, vagy egy normál helyet, ha foglaltak. Kérésre állomási segítség is rendelkezésre áll a kerekesszékek tárolására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV Lyria vonatokon válasszon a kávézó-bárban vagy a székhelyén STANDARD jeggyel elérhető „Le Deli” és a „La Table” francia-svájci étkezés közül egy BUSINESS 1ÈRE jeggyel.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A kocsik légkondicionáltak, hárompercenként szűrik a levegőt, és kilencpercenként teljesen felfrissítik.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TGV Lyria vonatokon sokféle tárgyat hozhat magával. Ide tartoznak az összecsukott kerékpárok (130 x 90 cm-nél nem nagyobbak), a gyerek babakocsik, sílécek, összecsukható robogók (elektromos és kézi is), szörf- és snowboardok, tokozott hangszerek és kerekesszékek (kézi vagy elektromos) a mozgáskorlátozottak számára.
Szolgáltatások a TGV Lyria, TER, TGV inOui fedélzeten Montreux-Vieux és Lyon között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Montreux-Vieux és Lyon között a train-vel.
Felszerelés TGV Lyria TER TGV inOui SNCF
quiet_zone Csendes zóna check cross check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check
luggage Poggyász check check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross check check
food_and_drink Étel és ital check check check check
air_con Légkondíciónálás check cross check check
bicycle Kerékpár check cross check check
sleeper_couchette Alvó check cross check check

Montreux-Vieux – Lyon CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
18.66kg
Busz
19.99kg
Járat
53.3kg
Autó
42.64kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Montreux-Vieux és a Lyon között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Montreux-Vieux és Lyon között 18.66kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Montreux-Vieux és Lyon között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Montreux-Vieux és Lyon között, 34.64 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.33 kg-ot a busszal és 23.98 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Montreux-Vieux és Lyon között?
A vonat jegy Montreux-Vieux és Lyon között 29 257,23 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 20 777,61 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Montreux-Vieux és Lyon között?
A Montreux-Vieux és Lyon közötti legolcsóbb jegy a 20 777,61 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Montreux-Vieux és Lyon vonat között?
A Montreux-Vieux - Lyon a 266,51 km.
Mennyi ideig tart a Montreux-Vieux és Lyon közötti vonat?
A Montreux-Vieux-től Lyon-ig átlagosan 5 ó és 5 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 40 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Montreux-Vieux-tól a Lyon-ig?
A Montreux-Vieux - Lyon 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail TGV Lyria, TER, TGV inOui, SNCF szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Montreux-Vieux-ról Lyon-re?
A Montreux-Vieux és Lyon között átlagosan napi 6 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Montreux-Vieux és Lyon között?
A legkorábbi vonat Montreux-Vieux és Lyon között ekkor indul: 5:21. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Montreux-Vieux és Lyon között?
A legújabb vonat Montreux-Vieux és Lyon között a 18:19 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Montreux-Vieux és Lyon között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 20 777,61 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Montreux-Vieux és vonat Lyon között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Montreux-Vieux és Lyon között 3 ó és 40 p.
Van közvetlen vonat a Montreux-Vieux-tól a Lyon-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Montreux-Vieux és a Lyon között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Montreux-Vieux-Lyon és vonat között?
A vonat út a Montreux-Vieux-től a Lyon-ig 18.66kg CO2-kibocsátást eredményez.