Vonat Neumarkt-Sankt Veit - Nürnberg árak 8 585,47 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
8 585,47 Ft

Neumarkt-Sankt Veit – Nürnberg, vonat

A Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg közötti út a vonat által 160,51 km és 3 ó és 29 p. Naponta 111 kapcsolat van, az első indulás 0:19, az utolsó pedig 22:51. A Neumarkt-Sankt Veit-ről a Nürnberg-re a vonat-val már 8 585,47 Ft vagy 33 636,21 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 8 585,47 Ft.

Legalacsonyabb ár8 585,47 Ft
Utazás időtartama3 ó és 29 p
Napi csatlakozás111
Legalacsonyabb ár8 585,47 Ft
Legmagasabb ár33 636,21 Ft
Első indulás0:19
Utolsó indulás22:51
Távolság160,51 km
IndulásNeumarkt-Sankt Veit
ÉrkezésNürnberg
FuvarozókNightjet, DB - RegionalbahnTöbb

Vonat Jegyek Neumarkt-Sankt Veit és Nuremberg között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Neumarkt-Sankt Veit Nürnberg.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mi az ára a vonatjegyet Neumarkt-Sankt Veit Nürnberg?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Neumarkt-Sankt Veit Nürnberg az 8 585,47 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Nürnberg költsége átlagosan 16 955,32 Ft.

Mely cégek utazás Neumarkt-Sankt Veit Nürnberg vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Neumarkt-Sankt Veit Nürnberg által kínált .

Mi most nem a vonatok Nürnberg szabadság és meddig tart az út?

Ez elviszi 3 ó és 29 p elérni Nürnberg. A legkorábbi vonat elhagyja Neumarkt-Sankt Veit át 0:19, míg az utolsó levelek 22:51. Az első vonat Nürnberg órakor indul 0:19, míg az utolsó a 22:51. Átlagban az utazás időtartama 3 ó és 29 p, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Nürnberg a 2 ó és 38 p.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Neumarkt-Sankt Veit Nürnberg?

A vonatok Nürnberg y hagyja Neumarkt-Sankt Veit Kai, Neumarkt-St. Veit és érkezik a Nuernberg Frankensta,Nuernberg Nordost,Nürnberg Rothenburger Str,Nürnberg ZOB,Nürnberg Hauptbahnhof.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Neumarkt-Sankt Veit és Nuremberg között

Olcsó vonat jegyek Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Neumarkt-Sankt Veit-ről Nürnberg-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Neumarkt-Sankt Veit és Nuremberg közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között

A legolcsóbb Neumarkt-Sankt Veit - Nürnberg vonatjegyek 7 570,11 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 10 558,36 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 15 755,70 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Nürnberg-be

Ha vonattal utazik ide: Nürnberg, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) által üzemeltetett ÖBB Nightjet éjszakai vonatozást kínál Európa nagyvárosai között, kényelmes és kényelmes utat biztosítva az éjszakai utazáshoz. A Nightjet vonatok hálófülkékkel, heverőkkel és ülésekkel vannak felszerelve, így az utasok kényelmesen és kényelmesen utazhatnak hosszú utakat alvás közben. A szolgáltatás Ausztria egész területén fut, és kiterjed a szomszédos országokra, például Németországra, Svájcra, Olaszországra és a Cseh Köztársaságra.

Az Express InterCity egyfajta vonatszolgáltatás, amely a világ számos országában működik. Úgy tervezték, hogy gyors és hatékony közlekedést biztosítson a nagyobb városok között, korlátozott megállókkal az út mentén. Az Express InterCity vonatok általában olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a kényelmes ülések, a légkondicionálás, valamint a fedélzeti étel- és italszolgáltatás. Első osztályú vagy üzleti osztályú ülőalkalmatosságokkal is rendelkezhetnek az utasok számára, akik extra kényelemre és kényelemre vágynak. Az Express InterCity vonatok gyakran népszerű választás az üzleti utazók, turisták és ingázók számára, akiknek gyorsan és kényelmesen kell utazniuk a városok között.

A Regionalbahn egyfajta vasúti szolgáltatás Németországban, amely regionális útvonalakon közlekedik, és összeköti a kisebb városokat a nagyobbakkal. Ezek a vonatok általában lassabbak, mint a helyközi vonatok, de többet állnak meg és megfizethetőbbek. A Regionalbahn vonatokat különböző társaságok, köztük a Deutsche Bahn üzemeltetik, és egy- és többnapos jegyeket kínálnak. A vonatokat gyakran használják ingázók és turisták, akik szeretnék felfedezni a vidéket és a kisebb városokat.

Bár nem olyan gyorsak, mint a nagysebességű ICE vonatok, a Deutsche Bahn InterCity vonatai akár 200 km/órás sebességgel is büszkélkedhetnek, tágas kocsikat és étkezési lehetőségeket kínálva. Ezek a vonatok számos német útvonalon, például Köln-Hamburg között közlekednek, és nemzetközi célállomásokra is eljutnak, köztük Amszterdamba és Luxemburgba. Egyes útvonalakon kétszintes vonatok is közlekednek.

Jegytípusok és lehetőségek Neumarkt-Sankt Veit-től Nürnberg-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a Nightjet, DB - InterCity Express (ICE) és DB - Intercity által biztosított lehetőségeket, ha Neumarkt-Sankt Veit-ről Nürnberg-re utazik.

Sleeper cabin

Ezek a legkényelmesebb Nightjet jegyek, amelyek egy-, két- vagy háromágyas rekeszekkel, takarókkal és párnákkal rendelkeznek a jó éjszakai alvás érdekében.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Seated carriage

Ezek a jegyek ideálisak a napközbeni rövidebb utakra, kényelmes ülésekkel a légkondicionált kocsikban.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Couchette

Ezek a jegyek megfizethetőbb lehetőséget kínálnak az éjszakai utazáshoz, emeletes ágyakkal a közös rekeszekben, amelyek akár 6 utas befogadására is alkalmasak.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

A Deutshce Bahn második osztálya kényelmes utazást biztosít normál ülőgarnitúrával, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorral és. A másodosztályú utasok ételt és italt vásárolhatnak a bár/bisztró kocsiból vagy az étteremkocsiból.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Deutsche Bahn első osztályú utazása luxus élményt nyújt kényelmes ülésekkel és számos kényelmi szolgáltatással, mint például a tágas ülőhelyek személyre szabott kiszolgálással és az exkluzív lounge hozzáférés a nagyobb állomásokon. Az első osztályú utasok rendeléseiket a helyükre szállíthatják, de aki nem szeretne várakozni, az étteremkocsiban is étkezhet, vagy a bár/bisztró kocsijából vásárolhat ételt és italt.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Wifi szolgáltatás jelenleg nem érhető el a Nightheten.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Az ÖBB Nightjeteken privát rekeszek állnak rendelkezésre. A heverős autókban 1-6 fő (1-3 felnőtt; max. 5 gyermek 14 éves korig) utazhat alacsony fix áron. Sőt, mindenki kényelmét szolgálja, este 22:00 és 8:00 óra között nyugalmi idő van bevezetve. Ebben az időszakban a háló- és a heverőrészekben a fő lámpákat ki kell kapcsolni.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A szabványos aljzatokon kívül az új Nightjet USB-töltővel és induktív töltőállomásokkal is rendelkezik.
luggage Poggyász open icon close icon
Ha ÖBB Nightjet vonaton utazik, csak egy bőröndöt és egy kézipoggyászt adhat fel. Győződjön meg arról, hogy a poggyászát úgy tárolja, hogy az ne okozzon kényelmetlenséget és ne akadályozza másokat. Ne feledje a poggyászmegőrzésre vonatkozó irányelveket: A könnyen elhelyezhető tárgyakat a felső állványokba kell helyezni, míg a nagyobb csomagokat az ülés alá vagy a kijelölt csomagtartókban kell elhelyezni. Mindenki biztonsága érdekében mindig tartsa szabadon az átjárókat, ajtókat és menekülési útvonalakat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Egyes útvonalakon kerekesszék-barát rekeszekkel és közeli mellékhelyiségekkel rendelkező autóbuszok közlekednek, amelyeken egy kerekesszékes utas és egy kísérő is elfér.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A nappali busszal utazók harapnivalókat és italokat vásárolhatnak a fedélzeti személyzettől. A kanapéjegyesek ásványvizet és bécsi reggelit kapnak. A hálófülke utasai üdvözlőitalt, esti harapnivalót, ásványvizet és személyre szabott reggelit fogyaszthatnak. A Nightjet étkezésekre vonatkozó speciális étrendi kéréseket legalább 72 órával az indulás előtt e-mailben kell elküldeni.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A háló-, kanapé- és ülőkocsik minden rekeszében egyedi légkondicionáló vezérlők találhatók.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Németországot, Ausztriát és Svájcot összekötő Nightjet-eken a kerékpárokat meghatározott jeggyel és előjegyzéssel várják. Az ÖBB Nightjet olyan tárgyakat is engedélyez, mint a babakocsik és hangszerek. Használja az ÖBB szolgáltatást kerékpárszállításhoz Ausztrián belül. Az összecsukható kerékpárok ingyenesek, ha 110 cm x 80 cm x 40 cm-esek. Győződjön meg arról, hogy az e-bike akkumulátorai fel vannak töltve, és vegye figyelembe, hogy a kerékpárok nem tartózkodhatnak a buszokon a vasúti fennakadások idején.
wifi WiFi open icon close icon
Az ICE vonatokon ingyenes Wi-Fi-t élvezhet, és hozzáférhet az ICE portálhoz filmek, tévéműsorok, hangoskönyvek, játékok és olvasnivalók számára.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Keresse a nyugalmat az ICE Frankfurton a 21-es (másodosztályú) és a 28/29-es (első osztályú) edzőben. Az ICE 104/105 Baselen Coach 31 (második osztály) és Coach 38/39 (első osztály).
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Legyen feltöltve, ha a vonaton minden két üléshez rendelkezésre áll egy konnektor.
luggage Poggyász open icon close icon
Az ICE-vonatokra korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Ha segítségre van szüksége a felszálláshoz, a vonatváltáshoz vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, forduljon a DB mobilitási szolgáltatásához. A személyzet mindig készen áll a segítségére és a gördülékeny utazás biztosítására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az ICE-vel választhat a teljes menü közül a fedélzeti étteremben vagy a gyors harapnivalók közül a bisztróban. Az első osztályú utasok számára az ingyenes ételeket és italokat közvetlenül az ülésen szolgálják fel. A DB változatos, negyedévente frissített menüje helyi és vegetáriánus/vegán ételeket tartalmaz.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Az ICE vonatok nemcsak légkondicionálást kínálnak, hanem környezetbarát rendszerekkel is újítanak, amelyek természetes hűtőközegekkel hűtenek és fűtenek.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Deutsche Bahn vonatain ügyeljen arra, hogy szétszerelve, szorosan be van-e csomagolva egy olyan tokba vagy fedőbe, amelyen fel van tüntetve a neve, és ingyen felviheti a fedélzetre. Egy normál és egy kézipoggyászt is bevihetsz. Csak győződjön meg arról, hogy kerékpárja ne álljon útjában más utazóknak, és ne zárja el a folyosókat. Megjegyzés: Speciális kerékpárok nem engedélyezettek, de ha Ön nemzetközi utazó, akkor nem kell aggódnia a csúcsidőszaki korlátozások miatt.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A helyközi vonatoknak légkondicionált szakaszai vannak.
wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn ingyenes WiFi-t vezet be az IC vonataira, és néhányan már kínálják a szolgáltatást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB IC vonatokon mindkét osztályban minden ülés rendelkezik elektromos csatlakozóaljzattal.
luggage Poggyász open icon close icon
Az IC vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Deutsche Bahn Mobilitási Szolgálata segítséget nyújt a beszálláshoz, a kiszálláshoz és a vonattranszferhez. A személyzet készséggel válaszol kérdésekre és gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A DB IC vonatokon van egy étterem, ahol étkezhet, vagy egy bisztró harapnivalókért. Ehet a bisztróban vagy a helyén. Az első osztályú utasok ingyenes ételt kapnak a helyükön. A menü változik, de mindig tartalmaz helyi ételeket, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az IC vonatokhoz jegy és foglalás szükséges a kerékpárokhoz, amely tartalmazza a foglalási költséget is. A kerékpárokat általában másodosztályú kocsikban tárolják, bár az ülése máshol is lehet.
Szolgáltatások a Nightjet, DB - Regionalbahn, DB - Intercity fedélzeten Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között a train-vel.
Felszerelés Nightjet DB - Regionalbahn DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE) Agilis DB - Regional Express
quiet_zone Csendes zóna check check cross check check check
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check check
luggage Poggyász check check check check cross cross
accessibility Megközelíthetőség check check cross check check check
food_and_drink Étel és ital check check check check check check
air_con Légkondíciónálás check check cross check check check
bicycle Kerékpár check check cross check check check
sleeper_couchette Alvó check check cross check check check

Neumarkt-Sankt Veit – Nürnberg CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
11.24kg
Busz
12.04kg
Járat
32.1kg
Autó
25.68kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Neumarkt-Sankt Veit és a Nürnberg között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között 11.24kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között, 20.86 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.8 kg-ot a busszal és 14.44 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között?
A vonat jegy Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között 16 955,32 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 8 585,47 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között?
A Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg közötti legolcsóbb jegy a 8 585,47 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg vonat között?
A Neumarkt-Sankt Veit - Nürnberg a 160,51 km.
Mennyi ideig tart a Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg közötti vonat?
A Neumarkt-Sankt Veit-től Nürnberg-ig átlagosan 3 ó és 29 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 38 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Neumarkt-Sankt Veit-tól a Nürnberg-ig?
A Neumarkt-Sankt Veit - Nürnberg 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Nightjet, DB - Regionalbahn, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), Agilis, Alex - Die Landerbahn, DB - Regional Express szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Neumarkt-Sankt Veit-ról Nürnberg-re?
A Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között átlagosan napi 111 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között?
A legkorábbi vonat Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között ekkor indul: 0:19. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között?
A legújabb vonat Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között a 22:51 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 8 585,47 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Neumarkt-Sankt Veit és vonat Nürnberg között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Neumarkt-Sankt Veit és Nürnberg között 2 ó és 38 p.
Van közvetlen vonat a Neumarkt-Sankt Veit-tól a Nürnberg-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Neumarkt-Sankt Veit és a Nürnberg között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Neumarkt-Sankt Veit-Nürnberg és vonat között?
A vonat út a Neumarkt-Sankt Veit-től a Nürnberg-ig 11.24kg CO2-kibocsátást eredményez.

Felkapott útvonalak

Nemzetközi útvonalak Neumarkt-Sankt Veit-ból és a közeli területekről

Főbb útvonalak ide: Nürnberg

Egyéb népszerű útvonalak