Vonat Oss - Düsseldorf árak 7 801,41 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
7 801,41 Ft

Oss – Düsseldorf, vonat

A Oss és Düsseldorf közötti út a vonat által 106,11 km és 3 ó és 13 p. Naponta 135 kapcsolat van, az első indulás 0:05, az utolsó pedig 23:36. A Oss-ről a Düsseldorf-re a vonat-val már 7 801,41 Ft vagy 19 327,10 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 7 801,41 Ft.

Legalacsonyabb ár7 801,41 Ft
Utazás időtartama3 ó és 13 p
Napi csatlakozás135
Legalacsonyabb ár7 801,41 Ft
Legmagasabb ár19 327,10 Ft
Első indulás0:05
Utolsó indulás23:36
Távolság106,11 km
IndulásOss
ÉrkezésDüsseldorf
FuvarozókVIAS Rail, NightjetTöbb

Vonat Jegyek Oss és Düsseldorf között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Olcsó vonatjegyet Oss Düsseldorf a virail.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Oss Düsseldorf a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mi az ára a vonatjegyet Oss Düsseldorf?

Átlagban, a vonat jegyeket Oss Düsseldorf költség 13 928,84 Ft, de ha lehet előre lefoglalni, vagy válasszon kevésbé népszerű napját és időpontját, meg tudná találni olcsó vonatjegyet 7 801,41 Ft.

Mely cégek elviszi a Oss Düsseldorf vonattal?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén szolgáló vasúti útvonal Oss - Düsseldorf.

Meddig fog ez elviszi a Oss Düsseldorf vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Ez elviszi 3 ó és 13 p elérni Düsseldorf. A legkorábbi vonat elhagyja Oss át 0:05, míg az utolsó levelek 23:36. A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Düsseldorf a 2 ó és 14 p, de átlagosan tart 3 ó és 13 p. Az első vonat élén Düsseldorf van 0:05, míg az utolsó levelek Oss át 23:36.

Melyik állomás nem a vonatok Düsseldorf indulnak?

A vonatok Düsseldorf y hagyja Oss Station Oss és érkezik a Duesseldorf Airport,Sonnenstraße, Düsseldorf,Eichelstraße, Düsseldorf,Benrath Btf, Düsseldorf,Markenstraße, Düsseldorf,Fuldaer Straße, Düsseldorf,Düsseldorf.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Oss és Düsseldorf között

Olcsó vonat jegyek Oss és Düsseldorf között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Oss és Düsseldorf között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Oss és Düsseldorf közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Oss-ről Düsseldorf-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Oss és Düsseldorf közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Oss és Düsseldorf között

A legolcsóbb Oss - Düsseldorf vonatjegyek 10 796,52 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 13 038,28 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 15 195,10 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Düsseldorf-be

Ha vonattal utazik ide: Düsseldorf, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurobahn egy Németországban működő magán vasúttársaság. 1998-ban alapították, és regionális és helyi vasúti szolgáltatásokat kínál Észak-Rajna-Vesztfália régióban. Az Eurobahn több vonalon közlekedik, köztük az S-Bahn Rhein-Ruhr, az RB 61 és az RB 52. A társaság modern vonatairól és magas színvonalú szolgáltatásairól ismert, beleértve az ingyenes Wi-Fi-t és a légkondicionálást. Az Eurobahn elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és számos intézkedést hajtott végre környezeti hatásainak csökkentése érdekében, például energiahatékony vonatokat használt, és a tömegközlekedést népszerűsítette a vezetés alternatívájaként.

A National Express egy brit multinacionális tömegközlekedési vállalat, amely autóbusz- és vasúti szolgáltatásokat üzemeltet az Egyesült Királyságban, Európában, Észak-Afrikában és Észak-Amerikában. A céget 1972-ben alapították, és az Egyesült Királyságban, Birminghamben van a központja. A National Express több mint 1600 buszból álló flottát üzemeltet, amelyek több mint 900 úti célt szolgálnak ki szerte az Egyesült Királyságban. A cég vasúti szolgáltatásokat is nyújt az Egyesült Királyságban, beleértve az East Anglia franchise-t is.

Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) által üzemeltetett ÖBB Nightjet éjszakai vonatozást kínál Európa nagyvárosai között, kényelmes és kényelmes utat biztosítva az éjszakai utazáshoz. A Nightjet vonatok hálófülkékkel, heverőkkel és ülésekkel vannak felszerelve, így az utasok kényelmesen és kényelmesen utazhatnak hosszú utakat alvás közben. A szolgáltatás Ausztria egész területén fut, és kiterjed a szomszédos országokra, például Németországra, Svájcra, Olaszországra és a Cseh Köztársaságra.

A REGIOBAHN egy regionális vonatjárat Németországban, amely Baden-Württemberg tartomány városait és falvait köti össze. A Deutsche Bahn üzemeltetője gyakori és megbízható szolgáltatást kínál több vonalon, beleértve a S-Bahn Stuttgartot is. A REGIOBAHN vonatai modernek és kényelmesek, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel és bőséges ülőhellyel rendelkeznek. A szolgáltatás népszerű az ingázók és a turisták körében, mivel könnyű hozzáférést biztosít olyan népszerű úti célokhoz, mint Stuttgart, Karlsruhe és Heidelberg. A REGIOBAHN más regionális és távolsági vonatokhoz is csatlakozást kínál, így kényelmes és hatékony módja a régió utazásának.

A VIAS Rail egy belga vasúttársaság, amely személy- és tehervonatokat üzemeltet Belgiumban és Hollandiában. 2014-ben jött létre a francia SNCF vasúttársaság és a belga SNCB vasúttársaság vegyesvállalataként. A VIAS Rail nagysebességű vonatokat, regionális vonatokat és elővárosi vonatokat üzemeltet, valamint vasúti árufuvarozási szolgáltatásokat nyújt. A cég célja, hogy biztonságos, megbízható és fenntartható szállítási megoldásokat kínáljon ügyfelei számára. A VIAS Rail elkötelezett amellett, hogy csökkentse környezeti hatását azáltal, hogy energiahatékony vonatokba fektet be, és tevékenysége során előmozdítja a fenntartható gyakorlatokat.

Az Express InterCity egyfajta vonatszolgáltatás, amely a világ számos országában működik. Úgy tervezték, hogy gyors és hatékony közlekedést biztosítson a nagyobb városok között, korlátozott megállókkal az út mentén. Az Express InterCity vonatok általában olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a kényelmes ülések, a légkondicionálás, valamint a fedélzeti étel- és italszolgáltatás. Első osztályú vagy üzleti osztályú ülőalkalmatosságokkal is rendelkezhetnek az utasok számára, akik extra kényelemre és kényelemre vágynak. Az Express InterCity vonatok gyakran népszerű választás az üzleti utazók, turisták és ingázók számára, akiknek gyorsan és kényelmesen kell utazniuk a városok között.

A Regional Express (Rex) egy ausztrál légitársaság, amely menetrend szerinti regionális járatokat üzemeltet több mint 60 célállomásra Ausztráliában. A légitársaságot 2002-ben alapították, és az új-dél-walesi Mascotban található. A Rex több mint 60 repülőgépből álló flottát üzemeltet, köztük Saab 340-es turbólégcsavarokat és Boeing 737-800NG repülőgépeket. A légitársaság fő célja a megfizethető légi utazás biztosítása a regionális közösségek számára, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra, a megbízhatóságra és az ügyfélszolgálatra. A Rex törzsutas programot is kínál, a Rex Business Flyert, és partnerkapcsolatokat ápol más légitársaságokkal, mint például a Qantas és a Virgin Australia.

A Regionalbahn egyfajta vasúti szolgáltatás Németországban, amely regionális útvonalakon közlekedik, és összeköti a kisebb városokat a nagyobbakkal. Ezek a vonatok általában lassabbak, mint a helyközi vonatok, de többet állnak meg és megfizethetőbbek. A Regionalbahn vonatokat különböző társaságok, köztük a Deutsche Bahn üzemeltetik, és egy- és többnapos jegyeket kínálnak. A vonatokat gyakran használják ingázók és turisták, akik szeretnék felfedezni a vidéket és a kisebb városokat.

Bár nem olyan gyorsak, mint a nagysebességű ICE vonatok, a Deutsche Bahn InterCity vonatai akár 200 km/órás sebességgel is büszkélkedhetnek, tágas kocsikat és étkezési lehetőségeket kínálva. Ezek a vonatok számos német útvonalon, például Köln-Hamburg között közlekednek, és nemzetközi célállomásokra is eljutnak, köztük Amszterdamba és Luxemburgba. Egyes útvonalakon kétszintes vonatok is közlekednek.

Jegytípusok és lehetőségek Oss-től Düsseldorf-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a Nightjet, DB - InterCity Express (ICE) és DB - Intercity által biztosított lehetőségeket, ha Oss-ről Düsseldorf-re utazik.

Sleeper cabin

Ezek a legkényelmesebb Nightjet jegyek, amelyek egy-, két- vagy háromágyas rekeszekkel, takarókkal és párnákkal rendelkeznek a jó éjszakai alvás érdekében.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Seated carriage

Ezek a jegyek ideálisak a napközbeni rövidebb utakra, kényelmes ülésekkel a légkondicionált kocsikban.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Couchette

Ezek a jegyek megfizethetőbb lehetőséget kínálnak az éjszakai utazáshoz, emeletes ágyakkal a közös rekeszekben, amelyek akár 6 utas befogadására is alkalmasak.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

A Deutshce Bahn második osztálya kényelmes utazást biztosít normál ülőgarnitúrával, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorral és. A másodosztályú utasok ételt és italt vásárolhatnak a bár/bisztró kocsiból vagy az étteremkocsiból.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Deutsche Bahn első osztályú utazása luxus élményt nyújt kényelmes ülésekkel és számos kényelmi szolgáltatással, mint például a tágas ülőhelyek személyre szabott kiszolgálással és az exkluzív lounge hozzáférés a nagyobb állomásokon. Az első osztályú utasok rendeléseiket a helyükre szállíthatják, de aki nem szeretne várakozni, az étteremkocsiban is étkezhet, vagy a bár/bisztró kocsijából vásárolhat ételt és italt.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Wifi szolgáltatás jelenleg nem érhető el a Nightheten.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Az ÖBB Nightjeteken privát rekeszek állnak rendelkezésre. A heverős autókban 1-6 fő (1-3 felnőtt; max. 5 gyermek 14 éves korig) utazhat alacsony fix áron. Sőt, mindenki kényelmét szolgálja, este 22:00 és 8:00 óra között nyugalmi idő van bevezetve. Ebben az időszakban a háló- és a heverőrészekben a fő lámpákat ki kell kapcsolni.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A szabványos aljzatokon kívül az új Nightjet USB-töltővel és induktív töltőállomásokkal is rendelkezik.
luggage Poggyász open icon close icon
Ha ÖBB Nightjet vonaton utazik, csak egy bőröndöt és egy kézipoggyászt adhat fel. Győződjön meg arról, hogy a poggyászát úgy tárolja, hogy az ne okozzon kényelmetlenséget és ne akadályozza másokat. Ne feledje a poggyászmegőrzésre vonatkozó irányelveket: A könnyen elhelyezhető tárgyakat a felső állványokba kell helyezni, míg a nagyobb csomagokat az ülés alá vagy a kijelölt csomagtartókban kell elhelyezni. Mindenki biztonsága érdekében mindig tartsa szabadon az átjárókat, ajtókat és menekülési útvonalakat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Egyes útvonalakon kerekesszék-barát rekeszekkel és közeli mellékhelyiségekkel rendelkező autóbuszok közlekednek, amelyeken egy kerekesszékes utas és egy kísérő is elfér.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A nappali busszal utazók harapnivalókat és italokat vásárolhatnak a fedélzeti személyzettől. A kanapéjegyesek ásványvizet és bécsi reggelit kapnak. A hálófülke utasai üdvözlőitalt, esti harapnivalót, ásványvizet és személyre szabott reggelit fogyaszthatnak. A Nightjet étkezésekre vonatkozó speciális étrendi kéréseket legalább 72 órával az indulás előtt e-mailben kell elküldeni.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A háló-, kanapé- és ülőkocsik minden rekeszében egyedi légkondicionáló vezérlők találhatók.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Németországot, Ausztriát és Svájcot összekötő Nightjet-eken a kerékpárokat meghatározott jeggyel és előjegyzéssel várják. Az ÖBB Nightjet olyan tárgyakat is engedélyez, mint a babakocsik és hangszerek. Használja az ÖBB szolgáltatást kerékpárszállításhoz Ausztrián belül. Az összecsukható kerékpárok ingyenesek, ha 110 cm x 80 cm x 40 cm-esek. Győződjön meg arról, hogy az e-bike akkumulátorai fel vannak töltve, és vegye figyelembe, hogy a kerékpárok nem tartózkodhatnak a buszokon a vasúti fennakadások idején.
wifi WiFi open icon close icon
Az ICE vonatokon ingyenes Wi-Fi-t élvezhet, és hozzáférhet az ICE portálhoz filmek, tévéműsorok, hangoskönyvek, játékok és olvasnivalók számára.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Keresse a nyugalmat az ICE Frankfurton a 21-es (másodosztályú) és a 28/29-es (első osztályú) edzőben. Az ICE 104/105 Baselen Coach 31 (második osztály) és Coach 38/39 (első osztály).
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Legyen feltöltve, ha a vonaton minden két üléshez rendelkezésre áll egy konnektor.
luggage Poggyász open icon close icon
Az ICE-vonatokra korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Ha segítségre van szüksége a felszálláshoz, a vonatváltáshoz vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, forduljon a DB mobilitási szolgáltatásához. A személyzet mindig készen áll a segítségére és a gördülékeny utazás biztosítására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az ICE-vel választhat a teljes menü közül a fedélzeti étteremben vagy a gyors harapnivalók közül a bisztróban. Az első osztályú utasok számára az ingyenes ételeket és italokat közvetlenül az ülésen szolgálják fel. A DB változatos, negyedévente frissített menüje helyi és vegetáriánus/vegán ételeket tartalmaz.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Az ICE vonatok nemcsak légkondicionálást kínálnak, hanem környezetbarát rendszerekkel is újítanak, amelyek természetes hűtőközegekkel hűtenek és fűtenek.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Deutsche Bahn vonatain ügyeljen arra, hogy szétszerelve, szorosan be van-e csomagolva egy olyan tokba vagy fedőbe, amelyen fel van tüntetve a neve, és ingyen felviheti a fedélzetre. Egy normál és egy kézipoggyászt is bevihetsz. Csak győződjön meg arról, hogy kerékpárja ne álljon útjában más utazóknak, és ne zárja el a folyosókat. Megjegyzés: Speciális kerékpárok nem engedélyezettek, de ha Ön nemzetközi utazó, akkor nem kell aggódnia a csúcsidőszaki korlátozások miatt.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A helyközi vonatoknak légkondicionált szakaszai vannak.
wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn ingyenes WiFi-t vezet be az IC vonataira, és néhányan már kínálják a szolgáltatást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB IC vonatokon mindkét osztályban minden ülés rendelkezik elektromos csatlakozóaljzattal.
luggage Poggyász open icon close icon
Az IC vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Deutsche Bahn Mobilitási Szolgálata segítséget nyújt a beszálláshoz, a kiszálláshoz és a vonattranszferhez. A személyzet készséggel válaszol kérdésekre és gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A DB IC vonatokon van egy étterem, ahol étkezhet, vagy egy bisztró harapnivalókért. Ehet a bisztróban vagy a helyén. Az első osztályú utasok ingyenes ételt kapnak a helyükön. A menü változik, de mindig tartalmaz helyi ételeket, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az IC vonatokhoz jegy és foglalás szükséges a kerékpárokhoz, amely tartalmazza a foglalási költséget is. A kerékpárokat általában másodosztályú kocsikban tárolják, bár az ülése máshol is lehet.
Szolgáltatások a VIAS Rail, Nightjet, National Express fedélzeten Oss és Düsseldorf között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Oss és Düsseldorf között a train-vel.
Felszerelés VIAS Rail Nightjet National Express DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity Eurobahn DB - Regionalbahn REGIOBAHN RheinRuhrBahn
quiet_zone Csendes zóna check check check check check cross check check check check
wifi WiFi check check check check check check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check check check check check check
accessibility Megközelíthetőség check check check check check cross check check check check
food_and_drink Étel és ital check check check check check check check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check check check cross check check check check
bicycle Kerékpár check check check check check cross check check check check
sleeper_couchette Alvó check check check check check cross check check check check
luggage Poggyász cross check check cross check check cross check check cross

Oss – Düsseldorf CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
7.43kg
Busz
7.96kg
Járat
21.22kg
Autó
16.98kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Oss és a Düsseldorf között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Oss és Düsseldorf között 7.43kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Oss és Düsseldorf között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Oss és Düsseldorf között, 13.79 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.53 kg-ot a busszal és 9.55 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Oss és Düsseldorf között?
A vonat jegy Oss és Düsseldorf között 13 928,84 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 7 801,41 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Oss és Düsseldorf között?
A Oss és Düsseldorf közötti legolcsóbb jegy a 7 801,41 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Oss és Düsseldorf vonat között?
A Oss - Düsseldorf a 106,11 km.
Mennyi ideig tart a Oss és Düsseldorf közötti vonat?
A Oss-től Düsseldorf-ig átlagosan 3 ó és 13 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 14 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Oss-tól a Düsseldorf-ig?
A Oss - Düsseldorf 9 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail VIAS Rail, Nightjet, National Express, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, Eurobahn, DB - Regionalbahn, REGIOBAHN, RheinRuhrBahn szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Oss-ról Düsseldorf-re?
A Oss és Düsseldorf között átlagosan napi 135 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Oss és Düsseldorf között?
A legkorábbi vonat Oss és Düsseldorf között ekkor indul: 0:05. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Oss és Düsseldorf között?
A legújabb vonat Oss és Düsseldorf között a 23:36 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Oss és Düsseldorf között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 7 801,41 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Oss és vonat Düsseldorf között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Oss és Düsseldorf között 2 ó és 14 p.
Van közvetlen vonat a Oss-tól a Düsseldorf-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Oss és a Düsseldorf között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Oss-Düsseldorf és vonat között?
A vonat út a Oss-től a Düsseldorf-ig 7.43kg CO2-kibocsátást eredményez.