Vonat Zwickau - Berlin árak 7 248,64 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
7 248,64 Ft

Zwickau – Berlin, vonat

A Zwickau és Berlin közötti út a vonat által 209,96 km és 4 ó és 30 p. Naponta 29 kapcsolat van, az első indulás 4:47, az utolsó pedig 18:04. A Zwickau-ről a Berlin-re a vonat-val már 7 248,64 Ft vagy 27 638,14 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 7 248,64 Ft.

Legalacsonyabb ár7 248,64 Ft
Utazás időtartama4 ó és 30 p
Napi csatlakozás29
Legalacsonyabb ár7 248,64 Ft
Legmagasabb ár27 638,14 Ft
Első indulás4:47
Utolsó indulás18:04
Távolság209,96 km
IndulásZwickau
ÉrkezésBerlin
FuvarozókEuroCity, FlixTrainTöbb

Vonat Jegyek Zwickau és Berlin között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Zwickau Berlin.

Virail van a varázslat, hogy megtalálja a legolcsóbb vonatjegy Berlin. Csak azt kell, hogy adja meg a dátumokat, és állítsa be a szűrőket az indulás és az ár a beállításoknak megfelelően. Ha úgy dönt, a legjobb utazási lehetőségeket a vonat Zwickau Berlin, virail amely átirányítja automatikusan a szolgáltató honlapján a vásárlást.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Zwickau Berlin?

Az átlagár vonatjegyet Zwickau Berlin a 15 987,00 Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Zwickau Berlin körül lehet 7 248,64 Ft.

Mely cégek utazás Zwickau Berlin vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Zwickau Berlin által kínált .

Meddig fog ez elviszi a Zwickau Berlin vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

A vonatok közötti Zwickau és Berlin vegye 4 ó és 30 p. Az első vonat elhagyja a 4:47, míg az utolsó van 18:04 Átlagosan tart 4 ó és 30 p eljutni Berlin vonattal, de szükség lesz 2 ó és 46 p a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 4:47, míg az utolsó levelek Zwickau át 18:04.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Zwickau - Berlin?

A vonatok Berlin is indulnak Mosel Bahnhof, Zwickau,Zwickau Hbf,Cainsdorf és megérkeznek Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Ostkreuz station,Berlin, Alexanderplatz,Berlin Friedrichstraße,Berlin, Ostbahnhof,Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin - Spandau,Berlin Hbf (tief),Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin, ZOB.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Zwickau és Berlin között

Olcsó vonat jegyek Zwickau és Berlin között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Zwickau és Berlin között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Zwickau és Berlin közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Zwickau-ről Berlin-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Zwickau és Berlin közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Zwickau és Berlin között

A legolcsóbb Zwickau - Berlin vonatjegyek 7 291,77 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 9 886,68 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 13 811,23 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Berlin-be

Ha vonattal utazik ide: Berlin, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurocity (EC) vonatokat kifejezetten rövid és távolsági utazásokra tervezték, és a kiterjedt nemzetközi vonatszolgáltatás részeként kötik össze Európa különböző országainak nagyvárosait. Az Eurocity (EC) vonatokat számos nemzeti vasúttársaság üzemelteti Európa-szerte, köztük a Deutsche Bahn (Németország), SNCF (Franciaország), Trenitalia (Olaszország), SBB (Svájc) és ÖBB (Ausztria). Az Eurocity (EC) szolgáltatás rendszeres menetrendeket és kényelmes kapcsolatokat kínál olyan kiemelkedő városok között, mint Párizs, Berlin, Milánó és Bécs.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

A Mitteldeutsche Regiobahn (MRB) egy regionális vasúttársaság, amely a közép-németországi Szászországban, Szász-Anhaltban és Türingiában működik. A céget 2011-ben alapították, és a Transdev Germany leányvállalata. Az MRB több regionális vonalon üzemeltet személyvonatokat, köztük a Lipcse-Hof vonalon, a Lipcse-Altenburg vonalon és a Halle-Kassel vonalon. A cég flottája korszerű elektromos és dízel motorvonatokból áll, és számos szolgáltatást kínál, köztük regionális gyorsvonatokat, regionális vonatokat és S-Bahn járatokat. Az MRB elkötelezett amellett, hogy biztonságos, megbízható és környezetbarát közlekedési szolgáltatásokat nyújtson utasainak.

Az Express InterCity egyfajta vonatszolgáltatás, amely a világ számos országában működik. Úgy tervezték, hogy gyors és hatékony közlekedést biztosítson a nagyobb városok között, korlátozott megállókkal az út mentén. Az Express InterCity vonatok általában olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a kényelmes ülések, a légkondicionálás, valamint a fedélzeti étel- és italszolgáltatás. Első osztályú vagy üzleti osztályú ülőalkalmatosságokkal is rendelkezhetnek az utasok számára, akik extra kényelemre és kényelemre vágynak. Az Express InterCity vonatok gyakran népszerű választás az üzleti utazók, turisták és ingázók számára, akiknek gyorsan és kényelmesen kell utazniuk a városok között.

A Regionalbahn egyfajta vasúti szolgáltatás Németországban, amely regionális útvonalakon közlekedik, és összeköti a kisebb városokat a nagyobbakkal. Ezek a vonatok általában lassabbak, mint a helyközi vonatok, de többet állnak meg és megfizethetőbbek. A Regionalbahn vonatokat különböző társaságok, köztük a Deutsche Bahn üzemeltetik, és egy- és többnapos jegyeket kínálnak. A vonatokat gyakran használják ingázók és turisták, akik szeretnék felfedezni a vidéket és a kisebb városokat.

Bár nem olyan gyorsak, mint a nagysebességű ICE vonatok, a Deutsche Bahn InterCity vonatai akár 200 km/órás sebességgel is büszkélkedhetnek, tágas kocsikat és étkezési lehetőségeket kínálva. Ezek a vonatok számos német útvonalon, például Köln-Hamburg között közlekednek, és nemzetközi célállomásokra is eljutnak, köztük Amszterdamba és Luxemburgba. Egyes útvonalakon kétszintes vonatok is közlekednek.

Jegytípusok és lehetőségek Zwickau-től Berlin-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a EuroCity, FlixTrain és DB - InterCity Express (ICE) által biztosított lehetőségeket, ha Zwickau-ről Berlin-re utazik.

Second Class

A Deutsche Bahn Eurocity vonataival a másodosztályú jegy garantálja a megfizethetőbb utazást. Utazása során hozzáférhet olyan alapvető szolgáltatásokhoz, mint az elektromos aljzatok, a légkondicionálás és a bárkocsi.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Ha szeretné utazási élményét egy csendesebb helyen emelni olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az állítható ülések, a nagyobb lábtér, a catering szolgáltatás és az ülésválasztás, akkor a Deutsche Bahn Eurocity vonatain választhatja az első osztályú jegyeket.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Second Class

A Deutshce Bahn második osztálya kényelmes utazást biztosít normál ülőgarnitúrával, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorral és. A másodosztályú utasok ételt és italt vásárolhatnak a bár/bisztró kocsiból vagy az étteremkocsiból.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Deutsche Bahn első osztályú utazása luxus élményt nyújt kényelmes ülésekkel és számos kényelmi szolgáltatással, mint például a tágas ülőhelyek személyre szabott kiszolgálással és az exkluzív lounge hozzáférés a nagyobb állomásokon. Az első osztályú utasok rendeléseiket a helyükre szállíthatják, de aki nem szeretne várakozni, az étteremkocsiban is étkezhet, vagy a bár/bisztró kocsijából vásárolhat ételt és italt.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn fokozatosan ingyenes Wi-Fi-vel bővíti EC vonatait.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB EC vonatai a közelmúltban frissített, konnektorokkal felszerelt kocsikat tartalmaznak.
luggage Poggyász open icon close icon
A DB Eurocity vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász hozható. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Mobilitási Szolgálat segít a beszállásban, a kiszállásban és a vonatok átszállásában. Ezenkívül a személyzet készen áll bármilyen kérdés megválaszolására vagy támogatásra a zökkenőmentes utazás érdekében.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az EC vonatokon vacsorázzon a fedélzeti étteremben, vagy fogyasszon egyet a bisztróból. Az első osztályú utasok ingyenes étkezést kapnak a helyükön. A DB változatos, helyi eredetű étkezési lehetőségeket kínál, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A DB EC vonatai már modernizált, légkondicionált kocsikkal büszkélkedhetnek.
wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
wifi WiFi open icon close icon
Az ICE vonatokon ingyenes Wi-Fi-t élvezhet, és hozzáférhet az ICE portálhoz filmek, tévéműsorok, hangoskönyvek, játékok és olvasnivalók számára.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Keresse a nyugalmat az ICE Frankfurton a 21-es (másodosztályú) és a 28/29-es (első osztályú) edzőben. Az ICE 104/105 Baselen Coach 31 (második osztály) és Coach 38/39 (első osztály).
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Legyen feltöltve, ha a vonaton minden két üléshez rendelkezésre áll egy konnektor.
luggage Poggyász open icon close icon
Az ICE-vonatokra korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Ha segítségre van szüksége a felszálláshoz, a vonatváltáshoz vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, forduljon a DB mobilitási szolgáltatásához. A személyzet mindig készen áll a segítségére és a gördülékeny utazás biztosítására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az ICE-vel választhat a teljes menü közül a fedélzeti étteremben vagy a gyors harapnivalók közül a bisztróban. Az első osztályú utasok számára az ingyenes ételeket és italokat közvetlenül az ülésen szolgálják fel. A DB változatos, negyedévente frissített menüje helyi és vegetáriánus/vegán ételeket tartalmaz.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Az ICE vonatok nemcsak légkondicionálást kínálnak, hanem környezetbarát rendszerekkel is újítanak, amelyek természetes hűtőközegekkel hűtenek és fűtenek.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Deutsche Bahn vonatain ügyeljen arra, hogy szétszerelve, szorosan be van-e csomagolva egy olyan tokba vagy fedőbe, amelyen fel van tüntetve a neve, és ingyen felviheti a fedélzetre. Egy normál és egy kézipoggyászt is bevihetsz. Csak győződjön meg arról, hogy kerékpárja ne álljon útjában más utazóknak, és ne zárja el a folyosókat. Megjegyzés: Speciális kerékpárok nem engedélyezettek, de ha Ön nemzetközi utazó, akkor nem kell aggódnia a csúcsidőszaki korlátozások miatt.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A helyközi vonatoknak légkondicionált szakaszai vannak.
wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn ingyenes WiFi-t vezet be az IC vonataira, és néhányan már kínálják a szolgáltatást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB IC vonatokon mindkét osztályban minden ülés rendelkezik elektromos csatlakozóaljzattal.
luggage Poggyász open icon close icon
Az IC vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Deutsche Bahn Mobilitási Szolgálata segítséget nyújt a beszálláshoz, a kiszálláshoz és a vonattranszferhez. A személyzet készséggel válaszol kérdésekre és gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A DB IC vonatokon van egy étterem, ahol étkezhet, vagy egy bisztró harapnivalókért. Ehet a bisztróban vagy a helyén. Az első osztályú utasok ingyenes ételt kapnak a helyükön. A menü változik, de mindig tartalmaz helyi ételeket, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az IC vonatokhoz jegy és foglalás szükséges a kerékpárokhoz, amely tartalmazza a foglalási költséget is. A kerékpárokat általában másodosztályú kocsikban tárolják, bár az ülése máshol is lehet.
Szolgáltatások a EuroCity, FlixTrain, DB - Regionalbahn fedélzeten Zwickau és Berlin között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Zwickau és Berlin között a train-vel.
Felszerelés EuroCity FlixTrain DB - Regionalbahn DB - Intercity Mitteldeutsche Regiobahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express
quiet_zone Csendes zóna check check check cross check check check
wifi WiFi check check check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check check check
luggage Poggyász check check check check cross check cross
accessibility Megközelíthetőség check check check cross check check check
food_and_drink Étel és ital check check check check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check cross check check check
bicycle Kerékpár check check check cross check check check
sleeper_couchette Alvó check check check cross check check check

Zwickau – Berlin CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
14.7kg
Busz
15.75kg
Járat
41.99kg
Autó
33.59kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Zwickau és a Berlin között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Zwickau és Berlin között 14.7kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Zwickau és Berlin között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Zwickau és Berlin között, 27.29 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.05 kg-ot a busszal és 18.89 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Zwickau és Berlin között?
A vonat jegy Zwickau és Berlin között 15 987,00 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 7 248,64 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Zwickau és Berlin között?
A Zwickau és Berlin közötti legolcsóbb jegy a 7 248,64 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Zwickau és Berlin vonat között?
A Zwickau - Berlin a 209,96 km.
Mennyi ideig tart a Zwickau és Berlin közötti vonat?
A Zwickau-től Berlin-ig átlagosan 4 ó és 30 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 46 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Zwickau-tól a Berlin-ig?
A Zwickau - Berlin 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail EuroCity, FlixTrain, DB - Regionalbahn, DB - Intercity, Mitteldeutsche Regiobahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Zwickau-ról Berlin-re?
A Zwickau és Berlin között átlagosan napi 29 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Zwickau és Berlin között?
A legkorábbi vonat Zwickau és Berlin között ekkor indul: 4:47. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Zwickau és Berlin között?
A legújabb vonat Zwickau és Berlin között a 18:04 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Zwickau és Berlin között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 7 248,64 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Zwickau és vonat Berlin között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Zwickau és Berlin között 2 ó és 46 p.
Van közvetlen vonat a Zwickau-tól a Berlin-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Zwickau és a Berlin között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Zwickau-Berlin és vonat között?
A vonat út a Zwickau-től a Berlin-ig 14.7kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Zwickau címről

Felkapott útvonalak

Nemzetközi útvonalak Zwickau-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Zwickau címről

Főbb útvonalak ide: Berlin

Egyéb népszerű útvonalak