Találjon vonatjáratot Mátészalka - Nyíregyháza között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 3 óra 9 perc
Csatlakozások naponta 23
Első indulás 05:51
Utolsó indulás 22:37
Távolság 45 km

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Mátészalka Nyíregyháza.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Mátészalka Nyíregyháza egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mely cégek utazás Mátészalka Nyíregyháza vonattal?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Mátészalka - Nyíregyháza.

Vonatok Mátészalka - Nyíregyháza


Telekocsi Mátészalka-Nyíregyháza útvonalon -ért

Mátészalka – Nyíregyháza

Mi most nem a vonatok Nyíregyháza szabadság és meddig tart az út?

Az első vonat Nyíregyháza órakor indul 05:51, míg az utolsó a 22:37. Átlagban az utazás időtartama 3 óra 9 perc, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Nyíregyháza a 1 óra 42 perc.

Mely állomás lehet vonattal Nyíregyháza és hol lesz érkezik?

A vonatok Nyíregyháza is indulnak Mátészalka és megérkeznek Nyíregyháza.

Mivel az út közötti Mátészalka és Nyíregyháza viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.