Találjon vonatjáratot Eger - Kecskemét között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 4 óra 37 perc
Csatlakozások naponta 32
Első indulás 04:26
Utolsó indulás 23:30
Távolság 122 km

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Eger Kecskemét.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mely cégek utazás Eger Kecskemét vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Eger Kecskemét által kínált Mavhu.

Vonatok Eger - Kecskemét


Telekocsi Eger-Kecskemét útvonalon -ért

Eger – Kecskemét

Meddig fog ez elviszi a Eger Kecskemét vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Kecskemét a 3 óra 39 perc, de átlagosan tart 4 óra 37 perc. Az első vonat élén Kecskemét van 04:26, míg az utolsó levelek Eger át 23:30.

Mely állomás lehet vonattal Kecskemét és hol lesz érkezik?

A vonatok Kecskemét indulnak Eger és érkezik Kecskemét.

Mivel az út közötti Eger és Kecskemét viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.