Busz Budapest - Sarajevo árak 19 678,86 Ft-tól

Innen kezd
19 678,86 Ft
Felfedez

Budapest – Sarajevo, busz

A Budapest és Sarajevo közötti út a busz által 409,71 km és 15 ó és 23 p. Naponta 4 kapcsolat van, az első indulás 8:00, az utolsó pedig 15:20. A Budapest-ről a Sarajevo-re a busz-val már 19 678,86 Ft vagy 37 167,82 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 19 678,86 Ft.

Legalacsonyabb ár19 678,86 Ft
Utazás időtartama15 ó és 23 p
Napi csatlakozás4
Legalacsonyabb ár19 678,86 Ft
Legmagasabb ár37 167,82 Ft
Első indulás8:00
Utolsó indulás15:20
Távolság409,71 km
IndulásBudapest
ÉrkezésSarajevo
FuvarozókCroatia Bus, FlixBus

Busz Jegyek Budapest és Sarajevo között

Indulási időpont
2023. nov. 30., csütörtök

Mikor az első és az utolsó buszok Budapest Sarajevo hagyni?

Az út a Budapest Sarajevo veszi 15 ó és 23 p. Míg az első busz indul Budapest at 8:00, az utolsó a tervek 15:20. Míg az első busz indul be 8:00, az utolsó levelek Budapesty át 15:20. A menetidő átlagosan , de eljuthat csak 13 ó és 50 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Sarajevo között

Olcsó busz jegyek Budapest és Sarajevo között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Sarajevo között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Sarajevo közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Sarajevo-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Legjobb idő a Budapest és Sarajevo közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 12 027,44 Ft és 25 870,35 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 54%-t is megtakarítson utazása során!

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Sarajevo

Ha busszal utazik ide: Sarajevo, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Croatia Bus egy Horvátországban működő autóbusz-társaság, amely szállítási szolgáltatásokat nyújt az ország és a környező országok különböző célpontjaira. A céget 1990-ben alapították, és azóta a régió egyik vezető buszszolgáltatójává nőtte ki magát. A Croatia Bus számos szolgáltatást kínál, beleértve a rendszeres és szezonális járatokat, repülőtéri transzfereket és charter szolgáltatásokat. A társaság modern buszparkkal rendelkezik, amely klímával, kényelmes ülésekkel és egyéb felszereltséggel rendelkezik, hogy az utasok kényelmes és biztonságos utazást biztosítsanak. A Croatia Bus elkötelezett amellett, hogy megbízható és megfizethető szállítási szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Szolgáltatások a Croatia Bus, FlixBus, Globtour fedélzeten Budapest és Sarajevo között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Sarajevo között a bus-vel.
Felszerelés Croatia Bus FlixBus Globtour
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
wifi WiFi cross check cross
luggage Poggyász cross check check
food_and_drink Étel és ital cross check cross

Budapest – Sarajevo CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
28.68kg
Busz
30.73kg
Járat
81.94kg
Autó
65.55kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Budapest és Sarajevo között?
A busz jegy Budapest és Sarajevo között 23 869,56 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 19 678,86 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Sarajevo között?
A Budapest és Sarajevo közötti legolcsóbb jegy a 19 678,86 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Sarajevo busz között?
A Budapest - Sarajevo a 409,71 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Sarajevo közötti busz?
A Budapest-től Sarajevo-ig átlagosan 15 ó és 23 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 13 ó és 50 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Sarajevo-ig?
A Budapest - Sarajevo 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Croatia Bus, FlixBus, Babić-Bisstours, Globtour szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Budapest-ról Sarajevo-re?
A Budapest és Sarajevo között átlagosan napi 4 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Budapest és Sarajevo között?
A legkorábbi busz Budapest és Sarajevo között ekkor indul: 8:00. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Budapest és Sarajevo között?
A legújabb busz Budapest és Sarajevo között a 15:20 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Sarajevo között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 19 678,86 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és busz Sarajevo között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Budapest és Sarajevo között 13 ó és 50 p.
Van közvetlen busz a Budapest-tól a Sarajevo-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Budapest és a Sarajevo között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Sarajevo és busz között?
A busz út a Budapest-től a Sarajevo-ig 30.73kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak