Vonat Budapest - Rzeszów árak 24 868,06 Ft-tól

Innen kezd
24 868,06 Ft
Felfedez

Budapest – Rzeszów, vonat

A Budapest és Rzeszów közötti út a vonat által 356,72 km és 14 ó és 15 p. Naponta 5 kapcsolat van, az első indulás 7:45, az utolsó pedig 20:40. A Budapest-ről a Rzeszów-re a vonat-val már 24 868,06 Ft vagy 57 240,03 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 24 868,06 Ft.

Legalacsonyabb ár24 868,06 Ft
Utazás időtartama14 ó és 15 p
Napi csatlakozás5
Legalacsonyabb ár24 868,06 Ft
Legmagasabb ár57 240,03 Ft
Első indulás7:45
Utolsó indulás20:40
Távolság356,72 km
IndulásBudapest
ÉrkezésRzeszów
FuvarozókPKP, ÖBB

Vonat Jegyek Budapest és Rzeszów között

Indulási időpont
2023. nov. 30., csütörtök

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Budapest Rzeszów.

Virail van a varázslat, hogy megtalálja a legolcsóbb vonatjegy Rzeszów. Csak azt kell, hogy adja meg a dátumokat, és állítsa be a szűrőket az indulás és az ár a beállításoknak megfelelően. Ha úgy dönt, a legjobb utazási lehetőségeket a vonat Budapest Rzeszów, virail amely átirányítja automatikusan a szolgáltató honlapján a vásárlást.

Mi az ára a vonatjegyet Budapest Rzeszów?

Részére előzetes bejelentkezéssel, megtalálja az olcsó vonatjegyet Budapest Rzeszów származó 24 868,06 Ft. Azonban vonatjegyet erre útvonal költsége átlagosan mintegy 41 422,81 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Budapest Rzeszów?

Ahhoz, hogy az Rzeszów vonattal, akkor hivatkozhat , csak egy példa a partnereink számára.

Meddig tart ettől Budapest Rzeszów és mikor a vonatok indulnak?

Ez elviszi 14 ó és 15 p elérni Rzeszów. A legkorábbi vonat elhagyja Budapest át 7:45, míg az utolsó levelek 20:40. Az átlagos időtartama az út 14 ó és 15 p, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Rzeszów a 11 ó és 30 p. Az első vonat elhagyja Budapest at 7:45, míg az utolsó levelek 20:40.

Mik az indulási és érkezési állomások Budapest és Rzeszów?

A vonatok Rzeszów is indulnak és megérkeznek .

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Rzeszów között

Olcsó vonat jegyek Budapest és Rzeszów között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Rzeszów között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Rzeszów közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Rzeszów-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Legjobb idő a Budapest és Rzeszów közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Rzeszów-be

Ha vonattal utazik ide: Rzeszów, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az ÖBB az Österreichische Bundesbahnen rövidítése, amely az Osztrák Szövetségi Vasutak. Az ÖBB személyszállító vonatokat üzemeltet Ausztria egész területén és azon kívül is, összeköttetésekkel a szomszédos országokba, például Németországba, Svájcba, Olaszországba és Csehországba. Az ÖBB magas színvonalú szolgáltatásairól, modern vonatairól és kiterjedt vasúthálózatáról ismert.

2001-ben a PKP Csoport az állami tulajdonú lengyel vasutak európai uniós irányelveknek megfelelő szerkezetátalakítása eredményeként jött létre. A társaság különféle típusú vonatokat üzemeltet, köztük Intercity, Express, Regional, Pendolino és EuroNight vonatokat. A PKP "Pendolino" márkanéven gyorsvonatokat is üzemeltet, amelyek akár 250 km/órás sebességet is elérhetnek.

A České dráhy, amelyet gyakran ČD-nek is szoktak rövidíteni, a Cseh Köztársaság fő személy- és teherszállító vasúti szolgáltatója. A társaságot 1993-ban alapították, miután az egykori Csehszlovák Államvasutak külön egységekre osztották fel. A České dráhy belföldi és nemzetközi személyvonat-járatokat is üzemeltet.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Rzeszów-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a PKP és Czech Railways által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Rzeszów-re utazik.

Second Class

A PKP Intercity másodosztályú jegyei kedvezőbbek, normál ülőhelyeket kínálnak alapvető kényelmi szolgáltatásokkal, és zsúfoltabbak lehetnek a csúcsidőben.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A PKP vonatokon az első osztályú jegyek nagyobb, kényelmesebb üléseket kínálnak, nagyobb lábtérrel, jobb felszereltséggel és kényelmi szolgáltatásokkal, ingyenes harapnivalókkal és italokkal, valamint csendesebb légkörrel, de drágábbak.
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital

Standard / Second Class

A Czech Rail (ČD) másodosztályú jegye standard üléseket tartalmaz, amelyekhez olyan alapvető szolgáltatások tartoznak, mint a WC minden vonaton és ingyenes Wi-Fi a legtöbb vonaton.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Premium / First Class

A Czech Rail (ČD) első osztályú szolgáltatást kínál tágasabb és kényelmesebb ülésekkel, több lábtérrel és további kényelmi szolgáltatásokkal.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Mostantól minden belföldi Express InterCity vonat ingyenes Wi-Fi-t kínál, csakúgy, mint bizonyos nemzetközi útvonalak Berlinbe és Bécsbe, a T-Mobile-lal, Lengyelország vezető mobilszolgáltatójával való együttműködésnek köszönhetően.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A Csendes zóna, felár nélkül, a 2. számú kocsiban található. 7 minden Express InterCity Premium vonaton, 61 férőhelyes.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Az utasok hozzáférhetnek az elektromos csatlakozóaljzatokhoz, és a PKP przewozy regionalne és a PKP interregionalne területén is bőséges konnektor áll rendelkezésre.
luggage Poggyász open icon close icon
Utazásaikon ingyenes poggyászengedményt vehet igénybe. Ez magában foglalja a kisméretű és könnyen szállítható tárgyakat, amelyek elférnek a fej feletti és az ülés alatti rekeszben. Ha azonban a poggyász túl nagy ahhoz, hogy elférjen ezekben a rekeszekben, 5,81 PLN díjat számítanak fel tételenként. Tehát, mielőtt felszáll a vonatra, tartsa szem előtt a poggyász méretét, hogy elkerülje a további díjakat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A PKP Intercity a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű személyek számára kijelölt ülőhelyeket biztosít, a kocsi típusától függően meghatározott kiosztással. Az EIP vonatokon az ilyen utasoknak legalább 2 nappal korábban célszerű lefoglalni a foglalást, bár a kerekesszékesek számára folyamatosan rendelkezésre állnak helyek. A kerekesszéket használók közvetlenül az EIP vonatokon is vásárolhatnak jegyet, ha a kijelölt helyek nyitva maradnak. Ezen túlmenően, néhány vonatútvonalon kerekesszékesek számára kialakított kocsik találhatók. Fontos megjegyezni, hogy ha egy fogyatékkal élő utas segítő kutyával utazik, akkor a teljes rekeszt le kell foglalnia a hálókocsiban.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Minden utazó osztálytól függetlenül ingyenes italt kap, az első osztályú utasok pedig a helyükön felszolgált étkezést is élvezik.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden vonat légkondicionálóval van felszerelve.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Vonat közben bizonyos tárgyakat ingyenesen szállíthat. Ilyenek a fej feletti és az ülés alatti rekeszbe beférő, könnyen szállítható holmik, valamint a gyerekekkel utazó kibontott babakocsi és egy pár síléc. Azonban minden általuk hozott kerékpárért külön díjat kell fizetnie, feltéve, hogy az szét van hajtva és nincs becsomagolva.
wifi WiFi open icon close icon
Az ingyenes Wi-Fi minden utas számára elérhető, osztályonként és országonként változó adatkorlátokkal. A házirendek módosíthatják a barangolási adatátviteli költségeket, és így optimalizálhatják a felhasználói élményt.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A Cseh Köztársaságban az E típusú konnektorok 230 V szabványos feszültséggel és 50 Hz frekvenciával rendelkeznek.
luggage Poggyász open icon close icon
Ön felelős a saját kézipoggyászuk szállításáért, akár az ülésük fölé vagy alá, akár az ölükbe helyezve a ČD vonatokon. Amíg a poggyász mérete nem haladja meg a 90 x 60 x 40 cm-t, akkor is kézipoggyásznak minősül, ha az ülés felett vagy alatt nem tárolható. Bizonyos típusú vonatkocsik speciális csomagtartókkal rendelkezhetnek a kézipoggyász számára. Tilos azonban a kézipoggyászt az üléseken vagy a vonat egészségügyi helyiségeiben tárolni. Szerencsére a kézipoggyász szállítása a ČD vonatokon ingyenes.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A vonatok kerekesszék-barátok, a mozgáskorlátozott és tájékozódó utasokat is kiszolgálják.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az étkezőkocsi változatos étel- és italmenüvel büszkélkedhet, mindenki számára biztosítva a lehetőségeket. Ezt a szolgáltatást egyes, a menetrendben megjelölt vonatok biztosítják. Ezen túlmenően azoknak, akik olyan útvonalakon járnak, mint Prága és Ostrava, Prága Luhačovice, Hradec Králové, Cheb stb., a ČD Minibár közvetlenül az ülésekre viszi a frissítőket. Ez a mobilszolgáltatás olyan termékeket kínál, mint a kávé, tea és harapnivalók. Míg a minibár kapacitása korlátozott, a készletét gyakran töltik fel a beszállóállomásokon. A Delikomat snack automatái a kiválasztott útvonalakon találhatók, és olyan italokat és finomságokat kínálnak, mint a Horalky és a Müsli bár.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Légkondicionálás bizonyos vonatokon elérhető.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Ha kerékpárt szeretne szállítani a Cseh Vasutak (ČD) vonatán, használhatja a túlméretezett poggyászszolgáltatást vagy a csomagmegőrzőt a szállítás során. Utóbbi szolgáltatásért fuvardíjat kell fizetnie a megtett távolság alapján, valamint további egyszeri tárolási díjat. Egyes vonatokon helyet foglalhat kerékpárja számára, míg másokon kötelező.
Szolgáltatások a PKP, ÖBB, RegioJet fedélzeten Budapest és Rzeszów között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Rzeszów között a train-vel.
Felszerelés PKP ÖBB RegioJet
quiet_zone Csendes zóna check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
bicycle Kerékpár check check check
sleeper_couchette Alvó cross check cross

Budapest – Rzeszów CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
24.97kg
Busz
26.75kg
Járat
71.34kg
Autó
57.08kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Budapest és a Rzeszów között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Budapest és Rzeszów között 24.97kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Budapest és Rzeszów között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Budapest és Rzeszów között, 46.37 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.78 kg-ot a busszal és 32.11 kg-ot az autóval szemben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Budapest és Rzeszów között?
A vonat jegy Budapest és Rzeszów között 41 422,81 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 24 868,06 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Rzeszów között?
A Budapest és Rzeszów közötti legolcsóbb jegy a 24 868,06 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Rzeszów vonat között?
A Budapest - Rzeszów a 356,72 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Rzeszów közötti vonat?
A Budapest-től Rzeszów-ig átlagosan 14 ó és 15 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 11 ó és 30 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Rzeszów-ig?
A Budapest - Rzeszów 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail PKP, ÖBB, Czech Railways, RegioJet szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Budapest-ról Rzeszów-re?
A Budapest és Rzeszów között átlagosan napi 5 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Budapest és Rzeszów között?
A legkorábbi vonat Budapest és Rzeszów között ekkor indul: 7:45. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Budapest és Rzeszów között?
A legújabb vonat Budapest és Rzeszów között a 20:40 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Rzeszów között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 24 868,06 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és vonat Rzeszów között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Budapest és Rzeszów között 11 ó és 30 p.
Van közvetlen vonat a Budapest-tól a Rzeszów-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Budapest és a Rzeszów között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Rzeszów és vonat között?
A vonat út a Budapest-től a Rzeszów-ig 24.97kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Rzeszów

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak