Vonat Budapest - Frankfurt am Main árak 16 582,89 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 19 327,10 Ft
Holnap 17 394,39 Ft
2 nap 18 397,99 Ft
3 nap 22 675,04 Ft

Budapest – Frankfurt am Main, vonat

A Budapest és Frankfurt am Main közötti út a vonat által 812,38 km és 16 ó és 27 p. Naponta 20 kapcsolat van, az első indulás 5:40, az utolsó pedig 23:45. A Budapest-ről a Frankfurt am Main-re a vonat-val már 16 582,89 Ft vagy 85 129,41 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 16 582,89 Ft.

Legalacsonyabb ár16 582,89 Ft
Utazás időtartama16 ó és 27 p
Napi csatlakozás20
Legalacsonyabb ár16 582,89 Ft
Legmagasabb ár85 129,41 Ft
Első indulás5:40
Utolsó indulás23:45
Távolság812,38 km
IndulásBudapest
ÉrkezésFrankfurt am Main
FuvarozókEuroCity, DB - InterCity Express (ICE)Több

Vonat Jegyek Budapest és Frankfurt között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Budapest Frankfurt am Main.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Budapest Frankfurt am Main a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Budapest Frankfurt am Main?

Az átlagár vonatjegyet Budapest Frankfurt am Main a 27 802,80 Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Budapest Frankfurt am Main körül lehet 16 582,89 Ft.

Vonatok Budapest Frankfurt am Main: ahol a cégek utazik?

Között virail partnerek, akkor is képes utazni , szolgálja a vonat közötti útvonalon Budapest és Frankfurt am Main.

Meddig tart ettől Budapest Frankfurt am Main és mikor a vonatok indulnak?

Az első vonat Frankfurt am Main órakor indul 5:40, míg az utolsó a 23:45. Ahhoz, hogy a Budapest Frankfurt am Main vonattal, akkor meg kell 16 ó és 27 p. Az átlagos időtartama az út 16 ó és 27 p, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Frankfurt am Main a 9 ó és 48 p. Az első vonat elhagyja Budapest at 5:40, míg az utolsó levelek 23:45.

Mik az indulási és érkezési állomások Budapest és Frankfurt am Main?

A vonatok Frankfurt am Main y hagyja Budapest Budapest Airport (BUD),Budapeszt,Budapest Népliget M,BUDAPEST - Nyugati,Budapest Deli,Budapest Kelenfold,Budapest Keleti Pu,Budapest, Déli Pályaudvar és érkezik a Frankfurt am Main Hbf,Falkstraße, Frankfurt a.M.,Brauerei, Frankfurt a.M..

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Frankfurt között

Olcsó vonat jegyek Budapest és Frankfurt am Main között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Frankfurt am Main között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Frankfurt am Main közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Frankfurt am Main-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Budapest és Frankfurt közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 16 908,27 Ft és 27 920,41 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 39% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Budapest és Frankfurt am Main között

A legolcsóbb Budapest - Frankfurt am Main vonatjegyek 19 001,71 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 21 362,72 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 31 797,59 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Frankfurt am Main-be

Ha vonattal utazik ide: Frankfurt am Main, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurocity (EC) vonatokat kifejezetten rövid és távolsági utazásokra tervezték, és a kiterjedt nemzetközi vonatszolgáltatás részeként kötik össze Európa különböző országainak nagyvárosait. Az Eurocity (EC) vonatokat számos nemzeti vasúttársaság üzemelteti Európa-szerte, köztük a Deutsche Bahn (Németország), SNCF (Franciaország), Trenitalia (Olaszország), SBB (Svájc) és ÖBB (Ausztria). Az Eurocity (EC) szolgáltatás rendszeres menetrendeket és kényelmes kapcsolatokat kínál olyan kiemelkedő városok között, mint Párizs, Berlin, Milánó és Bécs.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

Az Express InterCity egyfajta vonatszolgáltatás, amely a világ számos országában működik. Úgy tervezték, hogy gyors és hatékony közlekedést biztosítson a nagyobb városok között, korlátozott megállókkal az út mentén. Az Express InterCity vonatok általában olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a kényelmes ülések, a légkondicionálás, valamint a fedélzeti étel- és italszolgáltatás. Első osztályú vagy üzleti osztályú ülőalkalmatosságokkal is rendelkezhetnek az utasok számára, akik extra kényelemre és kényelemre vágynak. Az Express InterCity vonatok gyakran népszerű választás az üzleti utazók, turisták és ingázók számára, akiknek gyorsan és kényelmesen kell utazniuk a városok között.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Frankfurt am Main-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a EuroCity, FlixTrain és DB - InterCity Express (ICE) által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Frankfurt am Main-re utazik.

Second Class

A Deutsche Bahn Eurocity vonataival a másodosztályú jegy garantálja a megfizethetőbb utazást. Utazása során hozzáférhet olyan alapvető szolgáltatásokhoz, mint az elektromos aljzatok, a légkondicionálás és a bárkocsi.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Ha szeretné utazási élményét egy csendesebb helyen emelni olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az állítható ülések, a nagyobb lábtér, a catering szolgáltatás és az ülésválasztás, akkor a Deutsche Bahn Eurocity vonatain választhatja az első osztályú jegyeket.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Second Class

A Deutshce Bahn második osztálya kényelmes utazást biztosít normál ülőgarnitúrával, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorral és. A másodosztályú utasok ételt és italt vásárolhatnak a bár/bisztró kocsiból vagy az étteremkocsiból.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Deutsche Bahn első osztályú utazása luxus élményt nyújt kényelmes ülésekkel és számos kényelmi szolgáltatással, mint például a tágas ülőhelyek személyre szabott kiszolgálással és az exkluzív lounge hozzáférés a nagyobb állomásokon. Az első osztályú utasok rendeléseiket a helyükre szállíthatják, de aki nem szeretne várakozni, az étteremkocsiban is étkezhet, vagy a bár/bisztró kocsijából vásárolhat ételt és italt.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn fokozatosan ingyenes Wi-Fi-vel bővíti EC vonatait.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB EC vonatai a közelmúltban frissített, konnektorokkal felszerelt kocsikat tartalmaznak.
luggage Poggyász open icon close icon
A DB Eurocity vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász hozható. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Mobilitási Szolgálat segít a beszállásban, a kiszállásban és a vonatok átszállásában. Ezenkívül a személyzet készen áll bármilyen kérdés megválaszolására vagy támogatásra a zökkenőmentes utazás érdekében.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az EC vonatokon vacsorázzon a fedélzeti étteremben, vagy fogyasszon egyet a bisztróból. Az első osztályú utasok ingyenes étkezést kapnak a helyükön. A DB változatos, helyi eredetű étkezési lehetőségeket kínál, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A DB EC vonatai már modernizált, légkondicionált kocsikkal büszkélkedhetnek.
wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
wifi WiFi open icon close icon
Az ICE vonatokon ingyenes Wi-Fi-t élvezhet, és hozzáférhet az ICE portálhoz filmek, tévéműsorok, hangoskönyvek, játékok és olvasnivalók számára.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Keresse a nyugalmat az ICE Frankfurton a 21-es (másodosztályú) és a 28/29-es (első osztályú) edzőben. Az ICE 104/105 Baselen Coach 31 (második osztály) és Coach 38/39 (első osztály).
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Legyen feltöltve, ha a vonaton minden két üléshez rendelkezésre áll egy konnektor.
luggage Poggyász open icon close icon
Az ICE-vonatokra korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Ha segítségre van szüksége a felszálláshoz, a vonatváltáshoz vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, forduljon a DB mobilitási szolgáltatásához. A személyzet mindig készen áll a segítségére és a gördülékeny utazás biztosítására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az ICE-vel választhat a teljes menü közül a fedélzeti étteremben vagy a gyors harapnivalók közül a bisztróban. Az első osztályú utasok számára az ingyenes ételeket és italokat közvetlenül az ülésen szolgálják fel. A DB változatos, negyedévente frissített menüje helyi és vegetáriánus/vegán ételeket tartalmaz.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Az ICE vonatok nemcsak légkondicionálást kínálnak, hanem környezetbarát rendszerekkel is újítanak, amelyek természetes hűtőközegekkel hűtenek és fűtenek.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Deutsche Bahn vonatain ügyeljen arra, hogy szétszerelve, szorosan be van-e csomagolva egy olyan tokba vagy fedőbe, amelyen fel van tüntetve a neve, és ingyen felviheti a fedélzetre. Egy normál és egy kézipoggyászt is bevihetsz. Csak győződjön meg arról, hogy kerékpárja ne álljon útjában más utazóknak, és ne zárja el a folyosókat. Megjegyzés: Speciális kerékpárok nem engedélyezettek, de ha Ön nemzetközi utazó, akkor nem kell aggódnia a csúcsidőszaki korlátozások miatt.
Szolgáltatások a EuroCity, DB - InterCity Express (ICE), FlixBus fedélzeten Budapest és Frankfurt am Main között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Frankfurt am Main között a train-vel.
Felszerelés EuroCity DB - InterCity Express (ICE) FlixBus FlixTrain RegioJet
quiet_zone Csendes zóna check check cross check check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check
luggage Poggyász check check check check check
accessibility Megközelíthetőség check check cross check check
food_and_drink Étel és ital check check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check check check
bicycle Kerékpár check check cross check check
sleeper_couchette Alvó check check cross check cross

Budapest – Frankfurt am Main CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
56.87kg
Busz
60.93kg
Járat
162.48kg
Autó
129.98kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Budapest és a Frankfurt am Main között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Budapest és Frankfurt am Main között 56.87kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Budapest és Frankfurt am Main között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Budapest és Frankfurt am Main között, 105.61 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 4.06 kg-ot a busszal és 73.11 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Budapest és Frankfurt am Main között?
A vonat jegy Budapest és Frankfurt am Main között 27 802,80 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 16 582,89 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Frankfurt am Main között?
A Budapest és Frankfurt am Main közötti legolcsóbb jegy a 16 582,89 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Frankfurt am Main vonat között?
A Budapest - Frankfurt am Main a 812,38 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Frankfurt am Main közötti vonat?
A Budapest-től Frankfurt am Main-ig átlagosan 16 ó és 27 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 9 ó és 48 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Frankfurt am Main-ig?
A Budapest - Frankfurt am Main 5 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail EuroCity, DB - InterCity Express (ICE), FlixBus, ÖBB - Railjet Xpress, FlixTrain, RegioJet szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Budapest-ról Frankfurt am Main-re?
A Budapest és Frankfurt am Main között átlagosan napi 20 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Budapest és Frankfurt am Main között?
A legkorábbi vonat Budapest és Frankfurt am Main között ekkor indul: 5:40. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Budapest és Frankfurt am Main között?
A legújabb vonat Budapest és Frankfurt am Main között a 23:45 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Frankfurt am Main között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 16 582,89 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és vonat Frankfurt am Main között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Budapest és Frankfurt am Main között 9 ó és 48 p.
Van közvetlen vonat a Budapest-tól a Frankfurt am Main-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Budapest és a Frankfurt am Main között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Frankfurt am Main és vonat között?
A vonat út a Budapest-től a Frankfurt am Main-ig 56.87kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Frankfurt am Main

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak