Találjon vonatjáratot Budapest - Lyon között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Keressen olcsó vonatjegyet ide: Lyon

Utazási részletek

Legjobb ár 83 612,24 Ft
Utazás időtartama 17 óra 30 perc
Csatlakozások naponta 2
Első indulás 17:40
Utolsó indulás 22:55
Távolság 1 100 km

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Budapest Lyon.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Budapest Lyon a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Budapest Lyon?

Az átlagár vonatjegyet Budapest Lyon a 83 612,24 Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Budapest Lyon körül lehet 83 612,24 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Budapest Lyon?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén OUI.sncf szolgáló vasúti útvonal Budapest - Lyon.

Vonatok Budapest - Lyon


Telekocsi Budapest-Lyon útvonalon -ért

Budapest – Lyon

Mi most nem a vonatok Lyon szabadság és meddig tart az út?

Az első vonat Lyon órakor indul 17:40, míg az utolsó a 22:55. Átlagban az utazás időtartama 17 óra 30 perc, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Lyon a 16 óra 27 perc.

Melyik állomás nem a vonatok Lyon indulnak?

Akkor vonattal Lyon a BUDAPEST KELETI PU, BUDAPEST KELENFOELD, ami érkezik Lyon Part Dieu.

Ha rugalmas a dátumokat, mindig úgy vélik, hogy meg lehet vásárolni rendkívül olcsó vonatjegyet, ha elkerülhető utazik hétvégén, és ha úgy dönt, hogy utazni a főszezonon.

Ha a vasúti menetrend nem fér el a menetrend vagy költségvetési, busszal és telekocsi adhat némi idő és az ár alternatívák anélkül, hogy lényegesen megváltoztatja a menetidő.