Vonat Budapest - Lyon árak 28 735,83Ft-tól

Innen kezd
28 735,83Ft
Felfedez

Budapest – Lyon, vonat

A Budapest és Lyon közötti út a vonat által 1 099,5 km és 16 óra 1 perc. Naponta 2 kapcsolat van, az első indulás 07:55, az utolsó pedig 21:55. A Budapest-ről a Lyon-re a vonat-val már 28 735,83Ft vagy 118 353,98Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 28 735,83Ft.

Legjobb ár 28 735,83Ft
Utazás időtartama 16 óra 1 perc
Napi csatlakozás 2
Legalacsonyabb ár 28 735,83Ft
Legmagasabb ár 118 353,98Ft
Első indulás 07:55
Utolsó indulás 21:55
Távolság 1 099,5 km
Indulás Budapest
Érkezés Lyon
Fuvarozók TGV Lyria, RegioJet,

Vonat Jegyek Budapest és Lyon között

  Sep 25
  34 616,29Ft
  23°
  Sep 26
  Több
  25°
  Sep 27
  Több
  26°
  Sep 28
  38 536,59Ft
  26°
  Sep 29
  28 735,83Ft
  26°
  Sep 30
  Több
  25°
  Oct 01
  Több
  23°
  Oct 02
  Több
  21°
  Oct 03
  Több
  21°
  Oct 04
  Több
  19°
  Oct 05
  Több
  21°
  Oct 06
  28 735,83Ft
  23°
  Oct 07
  Több
  24°
  Oct 08
  Több
  25°
  Oct 09
  Több
  25°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
23°

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Budapest Lyon.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Budapest Lyon a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Budapest Lyon?

Az átlagár vonatjegyet Budapest Lyon a 87 924,58Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Budapest Lyon körül lehet 53 198,53Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Budapest Lyon?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Oui.sncf szolgáló vasúti útvonal Budapest - Lyon.

Mutasd a teljes leírást Teljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Lyon között

 
Sep 25
Hétfő
23°
34 616,29Ft
30 680,30Ft
139 013,99Ft
Sep 26
Kedd
25°
Több
20 887,38Ft
Több
Sep 27
Szerda
26°
Több
Több
Több
Sep 28
Csütörtök
26°
38 536,59Ft
27 720,47Ft
38 959,98Ft
Sep 29
Péntek
26°
28 735,83Ft
31 864,23Ft
193 694,39Ft
Sep 30
Szombat
25°
Több
23 110,19Ft
21 157,88Ft
Oct 01
Vasárnap
23°
Több
Több
Több
Olcsó jegyek Budapest és Lyon között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Lyon között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Lyon közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Lyon-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Legjobb idő a Budapest és Lyon közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

  Hétfő
  Kedd
  Szerda
  Csütörtök
  Péntek
  Szombat
  Vasárnap
  Hétfő
  Kedd
  Szerda
  Csütörtök
  Péntek
  Szombat
  Vasárnap
  Hétfő
  Kedd
  Szerda
  Csütörtök
  Péntek
  Szombat
  Vasárnap
  Hétfő
  Kedd
  Szerda
  Csütörtök
  Péntek
  Szombat
  Vasárnap
  Hétfő

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 27 756Ft és 94 558Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 71% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Budapest és Lyon között

A legolcsóbb Budapest - Lyon vonatjegyek 20 013Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 35 866Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 49 447Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Lyon-be

Ha vonattal utazik ide: Lyon, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Az SNCF, a francia nemzeti vasúttársaság a TER-t, átfogó regionális vonatszolgáltatást kínál. A TER (Transport Express Régional) vonatok városokat és falvakat kötnek össze Franciaország régióiban, helyi közlekedést kínálva az ingázók és a turisták számára, miközben felfedezik a regionális kultúrát, tájat és látnivalókat a regionális útvonalak hatalmas hálózatán keresztül. A TER vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok, de megfizethetőbb és kényelmesebb alternatívát kínálnak a régiókon belüli rövidebb utazásokhoz.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

A TGV Lyria egy nagysebességű vonatjárat, amely Franciaország és Svájc között közlekedik. Ez a francia nemzeti vasúttársaság, az SNCF és az SBB, a svájci nemzeti vasúttársaság közös vállalkozása. A TGV Lyria vonatok több útvonalon közlekednek Franciaország és Svájc nagyvárosai között, köztük Párizs, Genf, Zürich, Bázel és Bern között. A vonatok nagy sebességükről ismertek, egyes útvonalakon akár 320 km/h (200 mph) sebességet is elérhetnek, így Európa egyik leggyorsabb vonata.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Lyon-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet, TER és TGV inOui által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Lyon-re utazik.

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.

WiFi
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.

WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.

WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.

WiFi
Csendes zóna
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Standard

A TER vonatjegyek fix "Normál tarifa" árúak, és egyetlen utazásra érvényesek a peronbélyegző automatákban történő érvényesítést követő nap éjfélig. Egyes régiók csúcsidőn kívüli kedvezményeket kínálhatnak.

Poggyász
Megközelíthetőség
Légkondíciónálás
Kerékpár

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.

WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.

WiFi
Csendes zóna
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.

WiFi
Csendes zóna
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Standard

A STANDARD jegy megfizethető 2. osztályú utazási élményt biztosít három csere- és visszatérítési rugalmassággal – teljes, részleges és rugalmasság nélkül – minden Franciaország–Svájc nemzetközi útvonalon.

WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Standard 1ère

A STANDARD 1ÈRE jegy ár-érték arányú első osztályú utazást biztosít rugalmassággal és hozzáféréssel az összes vonathoz, amely minden Franciaország és Svájc közötti nemzetközi útvonalon elérhető.

WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Business 1ère

A BUSINESS 1ÈRE olyan utasokat szolgál ki, akik luxus utazási élményre vágynak, rugalmassággal, személyre szabott kényelmi szolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal, és meghatározott útvonalakon elérhető hétköznapokon és meghatározott időpontokban vasárnaponként.

WiFi
Csendes zóna
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár
Szolgáltatások a TGV Lyria, RegioJet és TGV inOui fedélzeten Budapest és Lyon között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Lyon között a vonat-vel.
Felszerelés TGV Lyria RegioJet TGV inOui TER
Csendes zóna
WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár
Alvó

Budapest – Lyon CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
7.3kg
Busz
48.5kg
Járat
1,939.9kg
Autó
187.1kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Budapest és a Lyon között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Budapest és Lyon között 7.3kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Budapest és Lyon között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Budapest és Lyon között, 1,932.6 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 41.2 kg-ot a busszal és 179.8 kg-ot az autóval szemben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Budapest és Lyon között?
A vonat jegy Budapest és Lyon között 53 778,73Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 28 735,83Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Lyon között?
A Budapest és Lyon közötti legolcsóbb jegy a 28 735,83Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Lyon vonat között?
A Budapest - Lyon a 1 099,5 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Lyon közötti vonat?
A Budapest-től Lyon-ig átlagosan 21 óra 33 perc. A leggyorsabb lehetőség azonban a 16 óra 1 perc-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Lyon-ig?
A Budapest - Lyon 4 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail TGV Lyria, RegioJet, TGV inOui, TER szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Budapest-ról Lyon-re?
A Budapest és Lyon között átlagosan napi 2 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Budapest és Lyon között?
A legkorábbi vonat Budapest és Lyon között ekkor indul: 07:55. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Budapest és Lyon között?
A legújabb vonat Budapest és Lyon között a 21:55 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Lyon között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 28 735,83Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Budapest-ról a Lyon-re?
Vannak 1 állomás(ok), amelyekről a Budapest-ról indulva Lyon-re léphet. Mehet a Budapest Kelenfoeld és érkezhet a Lyon Perrache címre.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és vonat Lyon között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Budapest és Lyon között 16 óra 1 perc.
Van közvetlen vonat a Budapest-tól a Lyon-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Budapest és a Lyon között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Lyon és vonat között?
A vonat út a Budapest-től a Lyon-ig 7.3kg CO2-kibocsátást eredményez.

Írja be a hírlevelünket

A legfrissebb híreket, termékfrissítéseket és exkluzív akciókat közvetlenül a postaládájában kaphatja meg

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Lyon

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak